TOP 10 PRODUSE FENG-SHUI PE CARE LE POTI CUMPARA CU MAXIM 50 DE LEI


1.CLOPOTEII( sunt preferatii mei):
-Clopotel de vant cu fluturele succesului - remediu Feng Shui

Clopotel de vant cu fluturele succesului, cu trei tuburi goale, de culoare argintie - remediu Feng Shui ce atrage succesul in plan profesional si financiar, noi oportunitati, sanse de castig, afaceri prospere, faima si recunoastere.
-Clopotel de vant de culoare rosie, remediu Feng Shui

Clopotel de vant de culoare rosie, cu inimi, cu 4 tuburi goale, remediu Feng Shui ideal pentru intarirea si stabilitatea relatiei de cuplu.
Se amplaseaza in aer liber, pentru ca vibratia si muzica acestuia sa activeze si sa echilibreze toate planurile.

Clopoteii de vant au capacitatea de a dispersa chi-ul, creand o atmosfera linistita si relaxanta, reimprospateaza casa cu un chi nou.
-Clopotel de vant Feng Shui cu Yin-Yang
Aceste produse, precum si altele de gen, le puteti cumpara de aici:

Clopotel de vant Feng Shui cu Yin-Yang, cu 8 tuburi argintii, pline, un remediu ideal pentru stabilitatea relatiei de cuplu, inlatura invidia si infidelitatea, intareste increderea intre parteneri si protejeaza intreaga familie de energiile negative si persoanele rau-voitoare ce vin in caminul dvs.
Clopoteii de vant au capacitatea de a dispersa chi-ul, creand o atmosfera linistita si relaxanta, reimprospateaza casa cu un chi nou.

Un remediu ideal pentru periada lui 8 care nu trebuie sa va lipseasca si este benefic pana in anul 2024.
Se amplaseaza in aer liber, pentru ca vibratia si muzica acestuia sa activeze si sa echilibreze toate planurile.

Yin si Yang sunt termeni complementari pentru a descrie tot ce ne inconjoara. Simbolul Yin va ajuta sa va relaxati, sa fiti receptivi si creativi, flexibili si linistiti, va stimuleaza imaginatia si va incurajeaza spre idei originale. Simbolul Yang reprezinta toti factorii ce va determina sa fiti activi, energici, alerti, dinamici, meticulosi dar si agresivi, hotarati sau stresati. Impreuna cele doua creeaza echilibrul perfect.
2.ESARFELE FENG-SHUI
Esarfa Feng Shui pentru dragoste si armonie - model unicatEsarfa Feng Shui pentru dragoste si armonie - model unicat, realizata din matase naturala, cu imprimeuri florale, trandafiri roz, un accesoriu deosebit ce atrage in viata purtatoarei norocul in planul sentimental, armonia si intelegerea, bucuria si implinirea.

Aceasta esarfa poate fi purtata la gat, in modul clasic, ca si accesoriu la o haina, sacou, ca si accesoriu la poseta, ca si batic purtat pe cap, sau sub orice alta forma. Indiferent de modalitatea de utilizare aceasta esarfa va scoate in evidenta frumusetea, eleganta si bunul gust.
3.Kit Feng Shui pentru protectie, dragoste si succes

Kit Feng Shui, compus din cosulet impletit in forma de Ba Gua si 6 canafuri Feng Shui:

- Elefantul norocos cu floarea pasiunii, pentru noroc de urmasi, sanatatea mamei si a copilului

- Canaf Feng Shui cu Iepurasul Succesului, siraguri de monede - un remediu excelent in anul 2011 pentru succes academic, la examene si teste de orice fel.

- 2 x Canaf Feng Shui cu Tigrul bogatiei, monede si Nod Mistic, un remediu complex pentru planul financiar si profesional, ce atrage oportunitati si sanse favorabile in domeniul afacerilor, parteneriate profitabile, protectia castigurilor si investitiilor, echilibrul financiar si recuperarea unor datorii vechi. Se agata in apropierea locurilor in care lucrati cu banii, sau la dvs, sau in masina pentru noroc in calatorii.

- 2 x Breloc cu Ochiul lui Horus pentru protectia impotriva energiilor negative care vin catre dvs., a invidiei si a deochiului.

Cosuletul va fi umplut cu fructe si va fi amplasat pe masa in bucatarie sau sufragerie, pentru a atrage abundenta si prosperitatea in viata dvs.
Canafurile se poarta la chei, in portofel, in geanta sau se agata de oglinda masinii.
4.Kit Feng Shui pentru sanatate, dragoste si succes

Kit Feng Shui, compus din cosulet impletit in forma de Ba Gua si 7 canafuri Feng Shui:

- Elefantul norocos cu floarea pasiunii, pentru noroc de urmasi, sanatatea mamei si a copilului

- Canaf Feng Shui cu Iepurasul Succesului, siraguri de monede - un remediu excelent in anul 2011 pentru succes academic, la examene si teste de orice fel.

- 5 canafuri cu Wu Lou, pentru fiecare element cate unul, care vor contribui la echilibrarea sanatatii.

Cosuletul va fi umplut cu fructe si va fi amplasat pe masa in bucatarie sau sufragerie, pentru a atrage abundenta si prosperitatea in viata dvs.
Canafurile se poarta la chei, in portofel, in geanta sau se agata de oglinda masinii.
Aceste obiecte, precum si altele similare, le puteti achizitiona dand clic aici:

5.Kit Feng Shui pentru succes, noroc si abundenta

Kit Feng Shui pentru succes, noroc si abundenta compus din 8 monede antice mari, 8 monede antice mici si mix de cristale. Este cel mai puternic remediu de bogatie si castig pentru perioada lui 8, adica pana in anul 2024.

Monedele antice sunt simboluri de bogatie si prosperitate, forma rotunda reprezentand norocul ceresc iar cea patrata din interior, norocul pamantesc. Cristalele sunt cei mai puternici "doctori" si cele mai cunoscute remedii pentru sanatate, protectie si abundenta.

Daca doriti ca in perioada lui 8 sa fiti feriti de pierderi financiare, de dezechilibre si de ghinion in planul financiar si profesional, amplasati acest kit la locul de munca si acasa. Creeati-va singuri un bol al bogatiei si succesului si atrageti norocul si prosperitatea in viata dvs.

Puteti pastra kitul in forma ilustrata pe site sau puteti pune componenetele intr-un bol, efectele fiind aceleasi.
6.MONEDELE
Remediu pentru succes profesional

Sirag de 8 monede I-Ching cu pepite, pe care sunt inscriptionate 8 cifre "9" simbolizând succesul profesional, in afaceri si cariera. Este ideal pentru persoanele care vor sa-si schimbe locul de munca in acest an si sa avanseze in plan profesional. Este recomandat totodata si persoanelor care vor sa consolideze acest plan al carierei si sa atraga reusita in tot ceea ce intreprind.
7. Canaf/breloc cu Nod Mistic, Ochiul lui Horus - remediu auto
Canaf/breloc Feng Shui pentru protectie auto, cu Nodul Mistic argintiu si Ochiul lui Horus, un remediu excelent pentru protectia masinii si a dvs. in timpul calatoriilor, impotriva furtului sau accidentelor, si pentru atragerea norocului asupra conducatorului.
8.Busola Feng Shui - curs pentru incepatori in limba romana!

Pentru prima data in Romania este disponibil acest set deosebit, compus din busola Luo Pan si brosura explicativa, in limba romana!
Setul se adreseaza incepatorilor si celor care doresc sa se initieze in tainele Feng Shui si permite, intr-un mod simplu si intuitiv descoperirea directiilor favorabile si mai putin favorabile ale unei locuinte, case sau teren.
Busola este protejata de o carcasa de plastic, iar cu ajutorul ei puteti afla daca mobila este amplasata corect, daca patul are pozitia ideala sau care este directia optima a biroului pentru succes in afaceri.
Cel mai puternic instrument din Feng Shui - busola Luo Pan, este acum disponibil intr-o forma accesibila si compacta. Viata dumneavoastra se poate imbunatati substantial, doar prin cateva masuratori simple si precise, din care sa aflati care este cauza blocajelor energetice.
9.Pereche de rate mandarine

Ratele mandarine sunt un simbol al dragostei, romantismului si fidelitatii, afectiunii si loialitatii intre parteneri. Atrag sufletul pereche la care visati. Confera mult noroc in dragoste. Sunt folosite pentru evitarea emotiilor puternice si tensiunilor in cuplu. Sporesc norocul in casatorie si ocaziile romantice. Ideale pentru o persoana singura care isi cauta un nou iubit.
10.Pisoii Norocosi cu Sacul Abundentei - remediu Feng Shui
Pisica este un animal venerat in Asia si se spune ca atrage bogatia, sanatatea, succesul la examene si teste si clienti cu multi bani. Sub forma de talisman norocos, se amplaseaza in firma sau in locuinta, in camera de studiu, birou, biblioteca. Atrage bogatia in viata stapanului sau.

Acest remediu este ideal pentru sedii de firma sau pentru persoanele care au afaceri proprii sau sunt parteneri de afaceri, pentru atragerea profitului sia castigului garantat, a abundentei in afaceri si a reusitelor in incheierea contractelor comerciale profitabile.
Toate aceste produse le puteti cumpara de aici:

Comentarii