ZONA CARIEREI IN FENG-SHUI

Zona Carierei se referă la orice progres şi succes în domeniul profesional. Spaţiul trebuie Bestjobs.ro
intens activat atunci când doriţi să fiţi promovaţi într-un post mai bun, să aveţi succes în afaceri, să dobândiţi o funcţie, să reuşiţi la un examen, să izbândiţi într-o confruntare, să obţineţi victoria într-o alegere.
In zona Carierei este bine să se instaleze biroul, dacă sunteţi ocupaţi şi acasă cu problemele de la serviciu, cu afaceri sau, pur şi simplu, aveţi de lucru. Fixaţi aici faxul, telefonul, computerul. Acordaţi o atenţie sporită luminii din acest spaţiu. Toate obiectele decorative trebuie să aibă legătură cu acest sector.
Zona poate fi activată cu ajutorul plantelor şi al florilor, dar în nici un caz nu apelaţi la cactuşi. Se încadrează perfect în decor şi un acvariu cu peşti sau o fântână de apartament.
Benefic este orice obiect de culoare albastră sau neagră, simboluri ale elementului Apă, reprezentativ gentru bunăstare, succes, prosperitate, în general, piesele de mobilier amplasate în zona Carierei trebuie să fie rotunde sau ovale, adesea rotunjite la colţuri. Dintre clopoţeii de vânt, cei metalici sunt indicaţi.
Nu uitaţi să fixaţi şi o oglindă aici,pentru a dinamiza circulaţia energiei în încăpere. Ea vă ajută să fiţi activi.

sursa:cartea "Feng Shui" de Alexia Cinzeaca

Comentarii