ZONA CASATORIEI IN FENG-SHUI

Pentru persoanele care nu şi-au găsit un partener, zona Căsătoriei este foarte importantă. De asemenea, şi pentru cei căsătoriţi, dar care au probleme în cuplu. Certuri interminabile,
discuţii contradictorii, părăsirea temporară a căminului, abandonul? încolţeşte ideea unui divorţ, apare a treia persoană, intervine separarea. Cei care nu au ştiut să menţină vie flacăra It
dragostei, au de suferit. Pentru a preîntâmpina sau rezolva toate aceste chestiuni, folosiţi-vă de zona Căsătoriei, în general, se crede că ea se referă numai la relaţiile din cuplu, la
obţinerea fericirii conjugale, la păstrarea intensităţii dragostei partenerului, la conservarea armoniei familiei.
Ei bine, în filosofia Feng Shui termenul este extins la toate legăturile care se stabilesc între oameni, chiar şi în relaţiile profesionale, chiar între partenerii de afaceri.
Stimularea acestui sector se face atunci când doriţi să găsiţi un nou partener de viaţă sau când consideraţii necesar să consolidaţi raporturile cu cel existent.
Primul pas pe care trebuie să-1 faceţi în acest sens este de a studia luminozitatea şi de acţiona asupra intensificării ei acolo unde este cazul. Ferestre degajate, corpuri de iluminat bine plasate. Este locul cel mai nimerit pentru a pune fotografiile sau tablourile de la nuntă.
Nu vă gândiţi că veţi strica ambianţa apartamentului modern cu o astfel de poză. Nu trebuie neapărat să o atârnaţi pe pereţi; pusă într-o ramă simplă pe birou, sau pe o etajeră, are efect
maxim.
N-ar strica să aşezaţi în aceeaşi zonă fotografii din călătoriile şi vacanţele petrecute în doi. Amintiri plăcute aduse constant sub privirile voastre. Nu uitaţi de obiectele cu tematică romantică, de la calendare la produsele de aromoterapie şi lumânările parfumate.
Se mai practică plasarea a două obiecte identice sau în tandem, idee ce sugerează un cuplu. De exemplu, două bibelouri care reprezintă doi porumbei.
Orice lucru care se încadrează ca stil romantismului este bine venit, în tonuri de roşu şi portocaliu, culori ale pasiunii şi dragostei.
Se crede că zona Căsătorieireprezintă clar locul dormitorului. La rândul ei, această cameră acceptă în sectorul Căsătoriei amplasarea patului conjugal, evident, un pat de mijloc care nu îngrădeşte şi nu constrânge acţiunile şi mişcările nici unuia.
Lenjeria de pat şi decoraţiunile adiacente trebuie să respecte aceleaşi reguli generale, adică să aparţină curentului romantic. Nu lăsaţi răceala să pătrundă în dormitorul vostru. Mai mult, pentru o bună înţelegere în cuplu şi în familie, este bine să renunţaţi la ticuri şi obiceiuri proaste.

sursa:cartea "Feng Shui" de Alexia Cinzeaca

Comentarii