ZONA FAIMEI IN FENG-SHUI

Zilnic luptăm să ieşim din anonimat. Unii reuşesc, alţii nu. Zona Faimei din Pa-kua se referă la tot ce are legătură cu poziţia voastră în societate. Persoanele care doresc să-şi creeze ori să-şi impună numele într-un domeniu, în grupul de prieteni sau în sfera profesională trebuie să aibă bine conturată această zonă.
Pentru a obţine rezultatele scontate,este necesar să vă ocupaţi serios de luminozitatea acestui sector. Renunţaţi la perdelele cu imprimeuri dese, la draperii şi nu ţineţi jaluzelele trase decât noaptea. Lăsaţi lumina naturală să pătrundă în încăpere, să vă inunde sufletu1, să vă încălzească cu razele soarelui.Când zona Faimei nu beneficiază de prezenţa unei ferestre, cu atât mai mult trebuie să aveţi în vedere intensificarea luminozităţii, în funcţie de decorul
camerei, apelaţi la veioze mari amplasate pe măsuţe sau comode, la aplice fixate pe perete, la lampadare puse în colţurile încăperii. Nu le păstraţi ca pe simple piese de mobilier,ci aprindeţi-le de câte ori este necesar.
Un bec stins este ca şi inexistent.
Profitaţi de zona Faimei pentru aamenaja un loc al succeselor personale şi profesionale. Sunt rezultatele obţinute de voi şi de aceea trebuie să vă mândriţi cu ele. Deşi ar fi mai nimerit să le afişaţi la serviciu, nu neglijaţi să o faceţi şi acasă. Expuneţi pe pereţi diplomele obţinute la concursuri şi aşezaţi pe rafturile mobilierului trofeele primite la competiţii, în primul rând, vor fi admirate de musafiri, dându-şi astfel seama de valoarea voastră şi, în al doilea rând,reprezintă un suport moral pentru propria imagine. De câte ori le priviţi,recăpătaţi încrederea în forţele proprii şi ambiţia de a le depăşi, de a obţine rezultate mai bune. Aşa apar recordurile, în acelaşi spaţiu pot fi plasate şi tablourile cu fotografiile de la evenimentele în care aţi excelat, chiar şi cu imagini ale personalităţilor pe care le
aveţi ca model în viaţă sau în carieră.
Fixaţi-vă un ţel şi înconjuraţi-vă de lucruri care va reamintesc de el.
Mergeţi pe drumul pe care voi 1-aţi ales.
O altă manieră de a dinamiza domeniul Faimei se referă la fixarea unei oglinzi în această zonă. Nu o abandonaţi ca pe un lucru oarecare din casă, ci menţineţi-o constant curată.
Ea trebuie să fie mereu ştearsă de praf, pentru a străluci în permanenţă şi pentru a reflecta un chip de învingător.
Cu cât controlaţi mai bine propria viaţă, cu atât mai mult se va vedea din exterior. Faceţi curăţenie în acţiunile voastre, structuraţi-vă activităţile, daţi un sens problemelor. Păstraţi ordine şi în gânduri. Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Luaţi hăţurile în mâini şi acţionaţi. Nu aşteptaţi să vă împingă alţii de la spate. Voi sunteţi propriul motor al vieţii voastre. Stilul personal arată cine sunteţi. Modul în care vă îmbrăcaţi, mergeţi, mâncaţi, vorbiţi, gesticulaţi, tot comportamentul şi atitudinea vă descrie perfect. Vreţi să păreţi calm şi rasat, aşa veţi fi perceput.
Visaţi să fiţi vesel, dinamic şi activ, veţi fi ceea ce gândiţi.
sursa:cartea "Feng Shui" de Alexia Cinzeaca

Comentarii