Delfinii in Feng Shui


Delfinul este un simbol al inteligentei si al marilor prietenii bazate pe incredere sinceritate si respect. Remediul este recomandat persoanelor ce au probleme in a pastra o relatie pe termen lung. Este recomandat de asemenea si persoanelor care au schimbat domiciliul. Acest remediu ii va ajuta sa lege cat mai repede si pe o durata cat mai mare, noi prietenii si relatii, atat la locul de munca, la scoala cat si in zona in care urmeaza sa locuiasca. Delfinul reprezinta si un simbol al pacii, dragostei si al protectiei. Se spune ca in momentul in care oamenii se afle pe mare delfinii ii insotesc in calatoriile lor pentru ai proteja de atacurile rechinilor si pentru a le asigura un drum cat mai linistit si sigur.
Remediul poate fii amplasat in urmatoarele locuri:
- In coltul S-V pentru a activa si energiza prieteniile sincere, si pentru a le proteja de invidia oamenilor rau voitori.
- In dormitor pentru a activa norocul persoanelor ce se afla in cautarea unei relatii sincere si de durata.
Pentru indeplinirea dorintelor, specialistii recomanda asezarea sub acest remediu a unui biletel pe care sunt trecute trei dintre cele mai importante dorinte ale dumneavoastra.
- Pentru a va sporii popularitatea, pentru a atrage cati mai multi oameni influenti si puternici de partea dumneavoastra si pentru a lega cat mai multe prietenii sincere si de durata, asezati acest remediu in partea de nord a living-ului sau biroului de studiu.
Specialistii spun ca asa cum relatia omului cu delfinul este foarte speciala, asa vor fii si relatiile pe care le veti lega cu cei din jur, beneficiind de ajutorul acestui remediu. De asemanea acest remediu poate reprezenta si un minunat cadou. Il puteti oferi persoanelor pe care le doriti mai aproape de dumneavoastra, persoanelor pe care le iubiti si chiar persoanelor care urmeaza sa se indeparteze de dumneavoastra din diverse motive, cum ar fi schimbarea domiciliului, el reprezentand reletia perfecta bazata pe dragoste, incredere si sinceritate.

Comentarii