Elefantii in Feng Shui


Elefantul este un animal binecuvantat in Feng Shui. El aduce noroc celor care isi doresc copii in viata lor. Mama lui Buddha a visat un elefant alb si a ramas ulterior insarcinata. De aceea elefantul este considerat un animal sacru in religia buddhista. De asemenea elefantul indeparteaza problemele si asigura protectia. Elefantul este un animal sacru in Tailanda si India si este folosit pentru a reprezenta loialitatea, intelepciunea, longevitatea si eleganta. Ei sunt simboluri de noroc si destin fericit. Demnitarii si regii sunt de multe ori pictati sau reprezntati calare pe elefanti.


Elefantul poate fi amplasat in cateva moduri:

1. Daca va doriti un nou membru in familie (un copil), este foarte bine daca plasati elefantii langa intrarea in dormitorul dumneavoastra. Îi puteti de asemenea amplasa langa sau chiar in patul dumneavoastra. Aveti grija sa le mangaiati trompele in fiecare seara inainte de culcare.

2. Pentru a avea un noroc mai mare in familie, amplasati perechea de elefanti in vestul camerei de zi pentru a mari norocul urmasilor.

3. Pentru protectia casei amplasati un elefant cu fata catre usa de la intrare. Daca aveti mai multe intrari in casa amplasati cate un elefant cu fata catre fiecare usa.

4. Pentru protectia firmei si pentru noroc amplasati un elefant pe biroul dumneavoastra cu fata catre exterior. Ei vor activa managementul bun, inteligenta, demnitatea si prudenta in afaceri.

Comentarii