Pepitele in Feng Shui


Pepitele sunt un vechi mijloc chinezesc de schimb pentru bunuri de mare valoare. Sunt facute sa semene cu o fata zambitoare deoarece provocau zambetul celui ce le primea. Pepitele au fost create de maestrii Feng Shui cu o forma ideala pentru a emana energie a prosperitatii. In vechime apartineau doar oficialilor de rang inalt ori imparatilor. Pepitele sunt recomandate ca un puternic simbol al averii si al abundentei, sunt esentiale pe langa corabiile Feng Shui, si isi dezvaluie cu adevarat eficienta plasate inaintea zeitatilor ce guverneaza prosperitatea materiala. Cu cat sunt mai mari, cu atat influenta lor este mai puternica. Majoritatea pepitelor au caracterul chinezesc "fuk" gravate pe ele pentru a le dubla impactul.
Sunt esentiale pentru succesul afacerilor daca le plasati in zonele importante. Pe langa abundenta financiara, ele protejeaza averea de la pierderi.

1. Puse in camera de zi, birou sau in special in coltul sud-estic, activeaza si intensifica norocul castigului.

2. Daca le asezati cu fata inspre intrare asfel incat sa le vedeti cum intrati, ele vor invita prosperitatea si norocul in casa dumneavoastra.

3. La birou sau la locul de munca in comert, ele vor spori vanzarile si va vor aduce castiguri si succese.

4. In sectorul nord-vestic, pepitele activaza norocul in sprijin financiar pentru oportunitatile de gasire a unor surse de bani.

5. NU le asezati pe podea, in baie sau in bucatarie.

Comentarii