Cateva produse Ezo-Shop.ro 1+1 gratis

Eu sunt o mare fana a promotiilor, asa ca promotia  pe 1 plus 1 gratuit (pe Ezo-Shop.ro) nu a facut decat sa ma bucure. Va voi prezenta cateva produse care mie mi-au facut cu ochiul:
1.Colier din agat albastru, pe siret albastru - 1+1gratuit

Agatul este "piatra echilibrului", are puterea de a armoniza energiile Yin si Yang, favorizeaza acceptarea de sine si atrage incredere in propria persoana. Totodata agatul imbogateste functiile mentale, deoarece ele cresc concentrarea si sensibilitatea. 
In antichitate se credea ca agatul fortifica organele sexuale, elimina durerile, trateaza epilepsia si insomnia. Ajuta la ameliorarea problemelor sentimentale si indeparteaza energiile malefice. 

2.Inger de protectie din cristal de epidot 1+1 gratuit

Inger de protectie din cristal de epidot, un talisman aducator de noroc si protectie impotriva farmecelor si ghinionului, energiilor negative si persoane rau-voitoare, atrage reusita in tot ceea ce intreprindeti, in toate planurile vietii. 
Inca din antichitate se credea despre epidot ca ajuta la depasirea prin discernamant a confuziilor pe care interactiunea cu cei din jur ne-o induce. Este un cristal recomandat persoanelor timide, derutate ce nu reusesc sa se exprime foarte usor si astfel se manifesta prin violenta si ura. Sub actiunea cristalului se produce o trezire la viata cu o moderatie calculata si organizata. De asemenea se spune ca epidotul favorizeaza stabilitatea si armonia in plan sentimental. Este piatra ideala pentru familiile in care sunt tensiuni frecvente. Amelioreaza efectele negative ale astmului bronsic si reumatismului. 
Datorita faptului ca fiecare cristal este unic, produsul comandat de dumneavoastra poate sa difere sensibil de cel din imagine. 
Dimensiuni: aprox. 3 x 1,8 x 0,8 cm
3.Talismanele succesului - 32 carti - cu traducere in romana!

Un set de carti de divinatie deosebit, foarte usor de utilizat, cu ajutorul caruia puteti stabili intr-un mod simplu si eficient care sunt cele mai bune cai, metode sau zile de a rezolva o anumita problema. 
Fiecare carte de Tarot poate fi purtata cu dumneavoastra ca un talisman, pentru a rezolva o anumita problema in acea zi. 
Dimensiune: aprox. 62 x 99 mm 
1+1 gratuit! 
Contine brosura explicativa in limba ROMANA! 
Calitate superioara. Import Italia.

4.Set fantezie din ametist - model unicat!1+1 gratuit

Set fantezie din ametist - model unicat, compus din pandantiv pe siret negru cu inchizatoare si cercei cu tortite de argint. Un accesoriu deosebit ce atrage atat feminitatea si eleganta asupra purtatoarei cat si sanatatea. 
Din antichitate se spune despre ametist ca este cristalul care intareste vointa si echilibreaza metabolismul. ajuta purtatorul sa evolueze din punct de vedere spirirtual pe o treapta superioara, confera o gandire mai limpede, protejeaza impotriva oamenilor invidiosi si cu ganduri malefice. Remediu deosebit impotriva alcoolismului. 
Dimensiuni cercei: aprox. 3,5 x 0,6 x 0,4 cm 
Dimensiuni pandantiv: aprox. 2,2 x 0,6 x 0,4 cm 
Lungime siret. aprox. 42 cm

5.Pandantiv argintat cu cristal de ametist - 1+1 gratuit

Pandantiv argintat cu cristal de ametist - model deosebit si un talisman ce va atrage in viata purtatorului protectia, sanatatea si evolutie spirituala 
Din antichitate se spune despre ametist ca este cristalul care intareste vointa si echilibreaza metabolismul. ajuta purtatorul sa evolueze din punct de vedere spirirtual pe o treapta superioara, confera o gandire mai limpede, protejeaza impotriva oamenilor invidiosi si cu ganduri malefice. Remediu deosebit impotriva alcoolismului. 
Protejeaza nativii din zodiile Berbec (Cal) si Capricorn, Pesti si Varsator. 
Dimensiuni: aprox. 4 x 2,5 x 1,5 cm


Comentarii