Reduceri de pana la 50% la produse feng shui

  Magazinul online  Feng.Shui.ro  ofera in acesta perioada reduceri de pana la 50% la unele dintre produsele sale. Dupa cum stiti deja, eu sunt o mare fana a reducerilor ( indiferent de domeniu) si cum imi plac produsele feng-shui, voi profita cu siguranta de aceasta.
Va voi arata ce produse imi doresc sa achizitionez.

Saculet cu simbolul Dublei Fericiri

pe care il consider ideal pentru pastrarea mostrelor de parfumuri, cristalelor sau bijuteriilor. Pretul lui este de 8 lei.

Talisman Feng Shui pentru dragoste - cuplul celest


Talisman Feng Shui pentru dragoste - cuplul celest, pasarea Phoenix si Dragonul Tien Lung, un remediu ideal pentru atragerea armoniei si dragostei, a fidelitatii si comunicarii, a increderii si respectului, al sustinerii reciproce si iubirii. 

Moneda pentru protectie cu nod mistic rosu


Moneda pentru protectie este inscriptionata cu caracterle Tian Bao Di Bao, care semnifica protectia din cer si de pe pamant. Pe revers are inscriptionate ideograme de protectie si bun augur, pentru protectia de energiile malefice si persoanele rau intentionate. 
Aceasta moneda asigura protectia celor care joaca la jocuri de noroc, pariuri sau bursa. Nodul mistic atasat aduce noroc. 
Aceasta moneda asigura protectia cea mai buna impotriva energiilor negative ce atrag bolile. 

Cos cu scoici - remediu Feng Shui


Acest cosulet cu scoici marine se va amplasa in dormitor pentru a stimula planul sentimental, a crea armonie in cuplu, a mentine o relatie la distanta, a elimina certurile si nervozitatea din cuplu. Pentru asta, dar si pentru ca imi aminteste de vara, ca tare frig a fost zilele astea!

Copacel Feng Shui din agat


Copacel Feng Shui din agat,un remediu excelent pentru activarea planului sanatatii.
Agatul fortifica organele sexuale, elimina durerile, trateaza epilepsia si insomnia. Ajuta la ameliorarea problemelor sentimentale si indeparteaza energiile malefice. 

Bratara Feng Shui cu Ochiul lui Horus, pe elastic


Ochiul lui Horus este un simbol egiptean ce sugereaza protectia. El reprezinta puterea iluminarii.
Horus este asociat cu regenerarea, sanatatea, prosperitatea crescanda si intelepciunea.
Acesti ochi reprezinta soarele si luna, egiptenii folosind simbolul pentru protectia de dusmanii ascunsi, farmece si deochi. Acestia ascund in ei puterea piramidei. Mai este cunoscut ca ochiul lui Buddha, despre care se crede ca sunt ochii atoatevazatori ce pastreaza tacerea, confera desteptare spirituala, protectie si noroc. 

Comentarii