Cum luam legatura cu un inger

Zilele trecute am primit comanda de pe Libris.ro - Librarie online - Zilnic noutati si promotii si trebuie sa recunosc ca am fost foarte incantata de aceasta comanda. A ajuns repede, foarte bine ambalate si am primit cadou un semn de carte. Recunosc ca multe dintre carti au fost la promotii, stiti deja ca mie imi plac promotiile.

 Dar, sa trecem la oile noastre! Una dintre cartile comandate a fost " 72 de ingeri" a autoarei Mireille Labonte. Pe langa faptul ca ne prezinta cei 72 de ingeri la care ne putem ruga ( destui de multi dupa mine), ne prezinta la inceputul cartii modalitatile prin care putem lua legatura cu ei.

  • Trebuie sa gasiti un loc in casa in care sa va puteti ruga. Acest loc poate fi amenajat ca un mic altar, cu obiecte ce reprezinta ingerul cu care vreti sa intrati in legatura (ex: un desen, o lumanare, o figurina reprezentand un inger, etc.).

  • Trebuie sa fiti in armonie cu ceea ce va inconjoara si sa asteptati pana cand ajungeti la o stare de calm interior. In principiu, trebuie sa va intindeti sau sa va asezati confortabil, sa fie liniste in jurul vostru, sa ascultati muzica linistitoare, sa inchideti chii, sa respirati rar si adanc.
  • Cand aveti senzatia ca ingerul vostru este prezent, vorbiti-i ca si cum ati face cu orice persoana in care aveti incredere. Dupa ce ati spus ce va preocupa, faceti liniste si ascultati ce va raspunde ingerul vostru.
  • Daca puteti, nu ezitati sa ii vorbiti ingerului vostru cu voce tare. Evident nu faceti asta in locurile publice.
  • Nu ezitati sa ii cereti ajutorul ingerului, acesta este rolul sau. Daca solicitarea nu este benefica pentru voi, este prea vaga sau generala, nu se va intampla nimic.
  • Pentru a reusi sa va definiti dorintele, faceti-va timp pentrua le vizualiza. Inchideti ochii si vedeti ceea ce v-ati propus. Cu cat veti fi mai expliciti cu atat vor fi mai bune rezultatele.
Tot din carte am aflat ca ingerasul meu se numeste Aniel, despre el si ceilalti 72 de ingerasi va voi povestii in articolele viitoare.

Comentarii