Interpretarea fructelor din ceasca de cafea



In momentul in care doriti sa ghiciti in ceasca de cafea, veti intalnii o multitudine de simboluri, printre acestea se vor numara si fructele. In general, semnificatia acestora este una pozitiva daca sunt de sezon, iar daca sunt de extrasezon ne prevestesc necazuri minore. Sa vedem ce reprezinta fiecare in parte:

  • Capsuna arata ce veti face o noua prieteni, de durata, nu neaparat cu o persoana de sex opus.
  • Ciresele sunt semn de reusita in dragoste.
  • Ghinda inseamna sanatate si prosperitate.

  • Lamaia nu este chiar un simbol ferici, dar se constituie intr-un semn ca sentimentele neplacute pe care le dezvaluie sunt pe puncul de a se schimba.
  • Marul inseamna realizare in afaceri sau sanatate " de fier."
  • Nuca este un semn foarte bun pentru aflarea unui secret, dar in mod special pentru implinirile pe plan sentimental.

  • Para e un semn ca va puteti astepta la succes de orice fel. Cand sunt mai multe pere vorbim de un succes social si crestere a popularitatii, realizate cel mai probabil prin relatia sau casatoria cu un partener dinamic sau bogat.
  • Piersica inseamna ca veti avea parte de trairi emotionale intense.
  • Rodia este un semn ca ceva va "rodi"destul de curand (fie o afacere, fie pantecele unei femei).
  • Pruna semnifica implinire sentimentala si materiala.
  • Strugurii simbolizeaza abundenta in general. Aceea plasati pr fundul cesti va arata ca, din motive amoroase, vor fi varsate multe lacrimi.
Sursa: "Ghicitul in boabe de cafea si ceai" de Gemil Mecari.

Comentarii