Interpretarea pricipalelor semne care apar in ceasca de cafea


Daca va aratam intr-un articol precedent cum putem prepara cafeaua pentru ghicit si care sunt zonele din cescuta, astazi vreau sa va vorbesc despre pricipalele semne pe care zatul de cafea le formeaza in ceasca.
  • Punctele 
Un cerc de puncte inseamna o calatorie de orice natura (excursie, vacanta sau calatorie de afaceri).
O linie din puncte semnifica o calatorie de scurta durata.
Multe puncte reprezinta energie si vitalitate, aratandu-va ca urmeaza sa traiti intens, intr-o atmosfera plina de viata.
  • Razele de soare
Daca sunt inconjurate de unul sau mai multi nori, semnul arata ca actuala stare sufleteasca traita este de liniste, dar si ca in curand se vor ivi ceva probleme delicate si complicate legate de viata dumneavoastra sentimentala.
Daca pe langa norii care se afla in apropierea razelor de soare putem distinge o silueta ( indiferent daca este de tanar, batran, copil, femeie sau barbat), atunci acea persoana va fi vinovata de necazurile care se vor abate asupra dumneavoastra.
Silueta albicioasa arata un blond, iar cea intunecata un brunet. Daca este de mari dimensiuni se refera la o persoana inalta, puternica, iar daca vorbim de o silueta firava persoana este slaba, cu un fizic pirpiriu.
  • Spiralele
Spirala este considerata un simbol al apei curgatoare,  va previne ca nu ca nu analiza rationala si gandirea logica va vor rezolva problemele, ca trebuie sa va lasati calauziti de intuitie.

  • Sagetile 
Sageata cu varful in sus, spre dreapta inseamna ca nu se vor schimba prea multe ca rezultat al actiunilor dumneavoastra.
Sageata cu varful in jos, spre fundul cestii ca arata ca este cazul sa va reconsiderati planurile si obiectivele, deoarece directia pe care o urmati este gresita.
Sageata ca simbol al zodiei sagetator, atunci cand apare impreuna cu o persoana sau cu o initiala va indica faptul ca un nativ al acestei zodii va va ajuta in realizarea planurilor pe care le aveti.
Sursa; "Ghicitul in boabe de cafea si ceai" de Leni Gemil Mecari

Comentarii