Metode de purificare a amuletelor

 
Indiferent daca ati primit sau ati cumparat o amuleta este indicat sa o purificati inainte de a o purta, pentru a elimina eventualele energii negative existente in ea.
  Metodele traditionale de purificare implica cele patru elemente:foc, aer, pamant si apa.
  • Foc
Cumparati o lumanare alba si treceti amuleta prin flacara ei. Este important ca lumanarea sa nu fi fost folosita prealabil in alt scop si trebuie aruncata dupa ce ati purificat amuleta. 
De asemenea, puteti aseza amuleta afara intr-o zi insorita, fara nori, si sa lasati lumina solara care cade peste ea sa o purifice.
  • Pamant
Ingropati amuleta in pamant uscat si lasati-o peste noapte. sau lasati amuleta afara noapte inconjurata cu un cerc de pietre. O alta metoda este ingroparea amuletei in sare timp de 24 de ore, urmand a arunca sarea ulterior.
  • Aer
Purificarea amuletei in aer se face stand cu fata spre rasarit si ridicand amuleta cat de sus puteti tinand-o cu ambele maini. Ramaneti in aceasta pozirie timp de 30 de secunde, Apoi faceti acelasi lucru stand cu fata spre sud, vest si nord. O alta metoda este sa aprindeti o lumanare alba si sa o treceti prin fumul acesteia. 
  • Apa
Spalati amuleta in apa curgatoare. Lasati-o sa se usuce in mod natural, in aer liber.
Sursa:cartea "Talismane si amulete" de Richard Webster

Comentarii