2015 caracteristici si produse feng-shui recomandate

 
  Dupa cum stiti, anul 2015 este anul Caprei de Lemn. Acesta va incepe pe 19 februarie 2015 si se va incheia pe 7 februarie 2016.
Cateva caracteristici ale acestui an:

  • se vor produce multe schimbari in ficare domeniu al vietii noastre, deoarece capra este o fire impulsiva, incapatanata si imprevizibila,
  • vom resimtii destul de puternic dorinta de schimbare incepand de la gandire, la modul de viata, serviciu, etc.
  • se vor produce doua eclipse totale de soare si doua de luna ,perrioada in care este foarte important sa fim extrem de ptudenti atat marerial, cat si sentimental. Prima eclipsa de luna va fi in data de 4 aprilie, iar cea de-a doua in 28 septembrie. Perioada in care nu sunt favorizate proiectele noi.  Eclipsele de soare vor avea loc in data de 20 martie si va duce la activarea energiei sexuale si crizelor de gelozie, iar cea de-a doua eclipsa va fi in data de 13 septembrie si va creea conditiile necesare actizitionarii de bunuri mobile si maririi bugetului.
  • se vor lega relatii de dragoste fericite, care pot duce la casatorii durabile.
  • este un an in care vom pune mai mult pret pe sanatate si pe consolidarea acesteia,
  • copii ce se vor naste in anul 2015, se vor adapta mult mai usor la noi situatii.

Produse feng-shui recomandate pentru anul 2015:
Pentru a ne bucura de beneficiile propuse de chinezi pentru anul in curs, este necesar sa le respectam tarditia pana la capat prin utilizarea de produse feng-shui.
Eu va fac urmatoarele recomandari, cu mentiunea ca le gasiti aici si ca puteti beneficia de diferite reduceri si oferte1 + 1 gratuit (pe www.feng.shui.ro).

Canaf Feng Shui cu capra aurie si doua siraguri de monede


Purtati acest remediu la chei, borseta, geanta sau in buzunar in anul 2015 - Anul Caprei / Oii de Lemn pentru a activa energiile anului, a atrage abundenta, bunastarea si succesul in plan profesional: avansare pe scara ierarhica, gasirea unui loc de munca nou mai bine platit etc. 
Canaf Feng Shui cu Oaia Norocoasa si Pestele Bogatiei

Canaf Feng Shui cu Oaia Norocoasa si Pestele Bogatiei, pentru a va asigura protectia si prosperitatea in afaceri. 

Set Yin-Yang cu lumanarile anului


Set Yin-Yang din lemn negru, pictat manual, cu lumanarile anului 2015. 
Este ideal ca remediu de sanatate dragoste si protectie pentru anul 2015 - Anul Oii/Caprei de Lemn. 

Betisoare parfumate - Mar 1+1 gratuit


Betisoare parfumate cu aroma de mar elementul Lemn. 
Betisoare Feng Shui sunt folosite pentru energizarea si purificarea spatiilor in care locuim sau lucram. Acestea aduc si un plus de energie care ajuta la echilibrarea energetica a organismului. Confera o stare de calm si luciditate.
Pachetul contine aprox. 20 de betisoare parfumate si un suport din lemn. 

Copacul dorintelor verde cu mangusta,6 pasari ale fericirii


Copacul dorintelor cu Sobolan si 6 pasari ale fericirii, pe suport din cristal. 
Aduce energie noua, indeplineste dorintele, invita prosperitatea, abundenta si oportuinitatile in viata dvs. 
Un remediu extraordinar de benefic pentru zodia oaie / capra si pentru cei care au ca aliat secret aceasta zodie. 

Cana de ceai si cafea din portelan - Sahasrara Chakra


Chakra Sahasrara este responsabila, atunci cand este in echilibru, de frumusete, creativitate, inspiratie, putere de conducere, prietenie si intelegere fata de cei din jur. 
Culoarea violet corespunde energiei spirituale, contribuind la intelegere si forta interioara. 
Simbolul chakrei si mantra aferenta contribuie din plin la amplificarea energiilor,atrage protectia divina,va incarca energetic de cate ori beti din ea si atrage norocul in viata dvs. 

Amuleta Ling Zhi de protectie pentru anul 2015


Aceasta amuleta aurie cu nod mistic rosu este un simbol de protectie si noroc pentru anul 2015. Aceasta amuleta aduce bogatie si abundenta, simbolizand un Pi Kan cu 3 picioare. 
Amuleta ar trebui purtata in geanta sau la dvs. atunci cand aveti un eveniment important, care are nevoie de sustinere divina si de forta Feng Shui. 
Aceasta amuleta este benefica pentru toate zodiile, dar mai ales pentru zodia Bivol, care este in conflict cu Capra anul in curs. 

Copacel cu cristale de chihlimbar 


Copacel cu cristale de chihlimbar - o nuanta, pe suport de lemn si cristal brut - model deosebit ! 
Chihlimbarul este o rasina din unele specii de pin fosile. Chihlimbarul / ambra este un talisman de ancorare pentru energiile superioare, insa ambra este foarte legata si de pamant. Chihlimbarul / ambra are un efect foarte puternic de purificare si vindecare, favorizand revitalizarea tesuturilor. 
Chihlimbarul / ambra purifica chakrele si le incarca pozitiv, avand capacitatea de autovindecare a organismului. Aduce stabilitate in viata, confera motivatie si ambitie. Chihlimbarul / ambra poate fi un talisman deosebit de puternic pentru persoanele care au tendinte de sinucidere si depresie. 
Chihlimbarul / ambra este cunoscut inca din antichitate ca fiind un remediu contra deochiului, folosit in special pentru copii. Chihlimbarul / ambra stimuleaza intelectul, aduce o stare de fericire, de creativitate, stimuleaza rabdarea si persoana care poarta acest minunat cristal va deveni mai inteleapta si mai flexibila. Absoarbe durerea si energia negativa si o transforma in energie pozitiva. 
Chihlimbarul / ambra ajuta la vindecarea gatului, stomacului, splinei, ficatului si vezicii biliare. Denumirea chihlimbarului / ambrei este "soare stralucitor". În antichitate era cunoscut ca "aurul nordului". Chihlimbarul / ambra este un simbol al atractiei solare, reprezentand un fir ce leaga omul de Cosmos. 
Chihlimbarul / ambra eprezinta un dar care il leaga pe cel ce daruieste, pe cel ce primeste. Chihlimbarul / ambra era purtat de catre druizi in coliere, a caror lumina se intuneca atunci cand purtatorii lor greseau. Chihlimbarul / ambra este cunoscut din antichitate ca avand forte miraculoase de vindecare a febrei si amigdalelor. 
Chihlimbarul / ambra era folosit de catre Romani impotriva vederii slabe, dar si pentru a vindeca boli de stomac si este purtat de catre musulmani ca o piatra ce apara de deochi. 
Chihlimbarul / ambra mai este cunoscut si ca un cristal ce absoarbe otrava si veninul din corp. Din punct de vedere zodiacal, Chihlimbarul / ambra ii ajuta pe Gemeni sa nu mai fie atat de imprastiati si impulsivi si sa elimine plictiseala; pe Leilor si Fecioarelor le tempereaza salturile afective si le ofera stabilitate si ii ajuta sa fie mai ingaduitori cu slabiciunile semenilor.

Suport de lumanare, din lemn, cu simbolul Tao / OM


Un remediu Feng Shui pentru anii de Lemn (2014, 2015), cand atrage persoanele de ajutor, va aduce protectie divina, crestere pe toate planurile si noroc. 
Activati planul norocului prin aprinderea in fiecare zi de joi a lumanarii din suport. 


Comentarii