Achaiah- ingerul protector al celor nascuti intre 21-25 aprilie

 Persoanele nascute in perioda 21-25 aprilie au drept inger protector pe Achaiah. Acesta poate fi invocat cu mai mult succes miercurea.
Arhanghelul lui director este Metraton.
Ordinul lui este cel al serafimilor.
Harul lui este cel al purificarii.
Sfera lui este cea a fortei creatoare.
Planeta lui este Mercur.
Mireille Labonte in cartea "72 de ingeri" (carte pe care o puteti gasii aici: Libris.ro - Librarie online - Zilnic noutati si promotii), il descrie astfel pe acest inger:
"Achaiah incurajeaza oamenii sa-si cultive sau sa isi regaseasca credinta in Dumnezeu.Permite inaltarea sufletului si pastrarea puritatii interioare.Elibereaza de inclinatiile rele si incurajeaza adevarata generozitate, dar si ideile elevate."
Un lucru foarte important care trebuie spus despre el este ca acest ingel este cel vare indeplineste dorinte, deci il putem invoca atunci cand dorim cu tarie sa survina  un anumit eveniment sau sa se produca o anumita situatie.
Ii indeamna pe cel pe care il protejeaza la o comunicare adevarata si sincera.Este de ajutor mai ales celor lipsiti de rabdare si simt de observatie.
Un alt efect pozitiv al rugaciunilor adresate lui Achaiah este ajutorul in efectuarea oricaror munci manuale, deoarece confera minutiozitate si acorda prioritate unor astfel de indemanari.
De retinut este faptul ca acest inger nu indeplineste dorinte care vizeaza bogatiile materiale. Apara impotriva invidiei si pune mai presus de orice dezvoltarea capacitatii de a ne pune in practica ideile si a ne atinge obiectivele prin noi insine.
Fizic, protejeaza sanatatea in general si in special, membrele superioare.
Psihic, accentueaza hotararea.
Practic, sporeste talentele manuale.
Virtutea sa esteseninatarea spirituala si a sufletului.

Comentarii