Mahasiah-ingerul celor nascuti intre 11-15 aprilie

Mahasiah este ingerul pazitor al celor nascuti intre 11-15 aprilie. Il puteti invoca cu mai mult succes duminica.
Arhanghelul lui director este Metraton.
Ordinul lui este cel al serafimilor.
Harul lui este cel al purificarii.
Sfera lui este cea a fortei creatoare.
Planeta lui este soarele.
Mireille Labote in cartea "72 de ingeri" ( pe care o gasiti aici: Librarie online - Carti, muzica, filme ) ii face acestui inger o descriere interesanta.
"Mahasiah simbolizeaza pacea si armonia. Este un inger prosper si generos, care desteapta pacea interioara si generozitatea inimii in cei care il invoca. Apara impotriva afacerilor financiare dezastrupase, prevenind orice dificultati, beneficiind de harul atentiei.
 Mahasial calauzeste savantii si pe aceea inclinati spre stiintele oculte.Ne poate face sa vedem lucruri care sunt de obicei ascunse.
 Ii ofera celui pe care il protejeaza, aplecare spre armonie si posibilitatea de a echilibra lucrurile. Cel calauzit de Mahasiah nu este inclinat sa de acrezare spaimelor sale, ci le percepe mai curand drept o lipsa de cunoastere. Ii incurajeza pe cei pe care ii protejeaza sa cultive idei de maretie si prefer asa stimuleze bunatatea in viat ade zi cu zi, prin acumularea de cunostiinte."
 Acest inger este acela care aduce pace interioara si prosperitate, actioneaza impotriva evenimentelor nefericite , alunga temerile, deschide spiritul, actioneaza impotriva orgoliului si impertinentei, asigura reusita proiectelor si ii face pe oameni imaginativi si creativi.
Fizic, imbunatateste aspectul.
Pshic, actioneaza asupra sentimentului de pace interioara.
Practic, favorizeaza voiciunea de spirit.
Virtutea sa spirituala este spiritul de intelegere si de armonie.

Comentarii