Produse cu Yantra simbol

 Fiecare cultura se foloseste de simboluri  pentru protectie. In India, un concept foarte popular este Yantra. Yantrele sunt patrate magice si o forma de mandala. Mandala sunt modele circulare, desenate in jurul unui punct cental care desemneaza universul.Ele sunt construite de obicei in scopuri de meditatie si actul desenarii lor este la fel de important ca si meditatia de mai tarziu. In India yantrele imagistice si cele patrat magic sunt exprem de utilizate,iar cele patrat magic sunt folosite ca un talisman.Exista doua tipuri de patrate magice: astrologice si personale.
Produse cu aceste simboluri gasiti aici:

Eu am ales cateva dintre acestea, pe care le-am gasit in magazinul de mai sus si care mi-au placut. Acestea sunt:

Talismanul succesului absolut placat cu argint - vintage


Purtati acest talisman pentru a atrage norocul si succesul pe toate planurile si in tot ceea ce intreprindeti. 
Pe fata talismanului sunt gravate cele 12 semne zodiacale si harta Ba Gua iar pe spate este gravata yantra de protectie. 

Bratara Dzi cu Ru Yi - remediu Feng Shui


Bratara Dzi cu Ru Yi - remediu Feng Shui pentru succes in cariera, teste, examene si probe de orice fel. 

Pandantiv Lagna Yog Yantra argintata


Acest talisman este ideal pentru persoanele care isi cauta un partener de viata, marind sansele de casatorie. Ajuta la indepartarea blocajelor karmice si gasirea partenerului ideal. 
Mantra este urmatoarea: 

- pentru femeile care cauta un barbat: Sat Patim Dehi parameshwara ! 
- pentru barbatii care cauta o femeie: Narayani Patim Dehi Shreem Kleem Parameshwari ! 

Material: argint 
Se poarta la gat, in dreptul chakrei inimii. 

Yantra Shree Siddh Guru


Pentru venerarea planetei Jupiter. Pentru a obtine prosperitate, putere, autoritate, abundenta, bunastare precum si pentru a intari energia unui Jupiter slab in horoscopul personal. 
Mantra este urmatoarea: Om Graam Greem Graum Sah Guruve Namaha 
Material: cupru placat cu aur de 24K. 
Se pastreaza in portofel, borseta, geanta, cutiile cu bani 

Sahasrara Yantra placata cu argint - pandantiv


Mandala liniara denumita yantra reprezinta o diagrama mistica compacta, ce concentreaza energia spirituala. Este un semn al experientei religioase si, in acelasi timp o manifestare vizibila a divinitatii. Este lacasul zeitatii supreme si al zeilor mai mici. Mandala este un mijloc al meditatiei, ajuta la provocarea sentimentelor si viziunilor prin care individul ajunge sa constientizeze unitatea interioara si contopirea cu universul exterior. Acest impuls catre sentimentul de a fi unul cu intreaga natura poate fi ghidat de aranjamentul decorativ in forma de raze, cercuri, patrate, merkabe, precum si reprezentari ale zeitatilor. Astfel, acest impuls de a gasi un suport pentru cele mai profunde sentimente spirituale poate deveni el insusi o modalitate de a conduce individul catre descoperire profundei sale realitati si a iluminarii autentice. Yantra prin intelesul sau reprezinta meditatia, armonia, calmul si intelegerea. 
Sahasrara Yantra inseamna cea de-a saptea chakra ce este situata in crestetul capului si se mai numeste si crestetul coroanei. Corespunde hipofizei sau glandei pituitare, cea care controleaza si regleaza functiile tuturor celorlalte glande endocrine.O caracterizeaza ca si element, constiinta universala. Sahasrara este poarta de legatura cu divinul, cu supraconstiinta. Cu cat aceasta chakra este mai deschisa cu atat omul este mai pur, mai constient de legatura directa cu Dumnezeu si duce o existenta in acord constient cu Legile Universale. 

Comentarii