Talismane si amulete care ne protejeaza de deochi

Va vorbeam aici http://karmaemmi.blogspot.ro/2015/01/deochiulistorie-si-descantece.html, despre deochi. Acum va voi prezenta cateva talismane si amultete care va pot apara de deochi.
Produsele le gasiti aici:


Inger protector din turcoaz


Inger din turcoaz pentru protectia de energii negative, malefice si deochi.Set din argint cu ochiul lui Horus


Set de bijuterii din argint cu Ochiul lui Horus, compus din cercei si pandantiv - model deosebit! 
Legenda spune ca Ochiul lui Horus, pe care Horus l-a pierdut in lupta sa cu Seth, dar pe care Thot i l-a dat inapoi, se mai numeste si ochiul lui Ujdat. Este un remediu popular care simbolizeaza atat soarele cat si luna. Acesta protejeaza impotriva deochiului precum remediile de deochi in general, facand deochiul sa se intoarca de unde a venit. Isi protejeaza stapanul impotriva tuturor relelor si il face invulnerabil. 
Remediul isi ajuta stapanul sa se ridice deasupra situatiilor grele si sa se vindece in caz de boli. Faraonii purtau inele cu Ochiul Ujdat si astfel erau legati de lumea zeitatilor. Ochiul lui Horus este un simbol egiptean ce sugereaza protectia. El reprezinta puterea iluminarii. Horus este asociat cu regenerarea, sanatatea, prosperitatea crescanda si intelepciunea. Acesti ochi reprezinta soarele si luna, egiptenii folosind simbolul pentru protectia de dusmanii ascunsi, farmece si deochi. Acestia ascund in ei puterea piramidei. Mai este cunoscut ca ochiul lui Buddha, despre care se crede ca sunt ochii atotvazatori ce pastreaza tacerea, confera desteptare spirituala, protectie si noroc. 

Set de 3 ingerasi din cristal cu pentagrama magica


Set de 3 ingerasi din cristal cu pentagrama magica, aurie - clarifica si limpezeste mintea, protejeaza casa de deochi si oameni rai. 

Crucea Intelepciunii cu cristalele celor 7 chakre


Crucea Intelepciunii cu cristalele celor 7 chakre, placata cu argint. 
Considerata cheia care deschide toate portile. Confera protectie de deochi, boli, farmece si vraji. 
Este simbolul vietii si a uniunii dintre forta primordiala si lumina, simbolul uniunii dintre principiul masculin si feminin. Acest talisman reprezinta un stravechi simbol de protectie si confera purtatorului forta, protejandu-l in acelasi timp de energii negative. 
Cristalele chakre va ajuta sa echilibrati cele 7 chakre.

Canaf Feng Shui cu Sarpele auriu, monede si Ochiul lui Horus


Canaf Feng Shui cu Sarpele auriu, monede si Ochiul lui Horus - purtati acest canaf la chei, poseta sau geanta pentru a va proteja de dusmani ascunsi, farmece, deochi si pierderi de orice fel. 

Cercei cu Ochiul lui Horus, pe tortite din argint


Ochiul lui Horus este un simbol egiptean ce sugereaza protectia. El reprezinta puterea iluminarii. 
Horus este asociat cu regenerarea, sanatatea, prosperitatea crescanda si intelepciunea. 
Acesti ochi reprezinta soarele si luna, egiptenii folosind simbolul pentru protectia de dusmanii ascunsi, farmece si deochi. Acestia ascund in ei puterea piramidei. Mai este cunoscut ca ochiul lui Buddha, despre care se crede ca sunt ochii atotvazatori ce pastreaza tacerea, confera desteptare spirituala, protectie si noroc. 

Elefantul prosperitatii cu Ochiul lui Horus 1+1gratuit


Elefantul prosperitatii si fertilitatii cu Ochiul lui Horus, un remediu ideal pentru atragerea fertilitatii si bunastarii, a sanatatii dvs. si copiilor dvs. si a protectiei. 
Acesti ochi reprezinta soarele si luna, egiptenii folosind simbolul pentru protectia de dusmanii ascunsi, farmece si deochi. Acestia ascund in ei puterea piramidei. Mai este cunoscut ca ochiul lui Buddha, despre care se crede ca sunt ochii atotvazatori ce pastreaza tacerea, confera desteptare spirituala, protectie si noroc. 

Cristal natural din ochi de tigru - remediu de protectie


ristal natural din ochi de tigru - remediu de protectie si noroc, in saculet de catifea neagra, o excelenta amuleta pentru acest an, pentru a atrage in viata dvs. protectia pe planul sanatatii si social, succesul in plan financiar si profesional si implinirea in plan sentimental. 
Purtati acest cristal asupra dvs. si veti fi ferit de ghinion, protejat de farmece si deochi si veti inlatura infidelitatea si energia negativa. 

Set fantezie pentru atragerea sanatatii si protectiei


Set fantezie pentru atragerea sanatatii si protectiei, compus din cercei, pandantiv pe siret negru cu inchizatoare, un accesoriu deosebit si un remediu ce va protejeaza de deochi si de posibile boli. 

Comentarii