Talismanul lui Mercur, Jupiter, Venus si Saturn

Talismanele au fost purtate inca din cele mai vechi timpuri. Credinta ca acestea apara de rau sau ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele dainuie si astazi. Richard Webster in cartea " Amulete si talismane" ne prezinta cele sapre talismane celebre, pe celelalte le gasiti aici: http://karmaemmi.blogspot.ro/2015/01/talismanul-soarelui-lunii-lui-marte.html

Talismanul lui Mercur

Talismanul lui Mercur se face intr-o zi de miercuri, cand Luna parcurge primele 10 grade din Gemeni sau din Scorpion si este aspectata favorabil de Mercur si Saturn.
Talismanul se graveaza pe un cerc facut din argint, mercur si aliaj alb. Pe o fata se graveaza o pentagrama. In interiorul pentagramei se afla un caduceu inaripat, cu doi serpi incolaciti in jurul lui. Pe cealalta fata se afla Pecetea lui Solomon, cu un cap de caine inauntrul ei.Totul este inconjurat de numele lui Rafael, scris in alfabetul ebraic.
Talismanul lui Mercur se foloseste pentru a atrage afacerile si prosperitatea. El il protejeaza pe purtator de comploturile si escrocheriile altora si produce visuri profetice cand este tinut la cap noaptea.

Talismanul lui Jupiter

Acest talisman se face intr-o zi de joi, cand Luna parcurge primele 10 grade din Balanta si este aspectata favorabil de Jupiter si Saturn.
Pe una dintre fetele unui disc din aliaj alb pur se graveaza o coroana cu patru varfuri, in interiorul unei pentagrame. P e cealalta fata este gravat un cap de vultur in centru Pecetii lui Solomon. Imprejurul acesteia se afla numele ingerului Zadkiel, inscriptionat in alfabetul ebraic.
Talismanul lui Jupiter il face pe purtator sa para binevoitor, onorabil si sensibil la problemele altora. Atrage si rasplateste demersurile oneste si protejeaza de accidente neprevazute.

Talismanul lui Venus

Acesta se face intr-o zi de vineri, cand Luna parcurge primele 10 grade din Taur sau Fecioara si este aspectata favorabil de Venus si Saturn.
Pe una dintre fetele unui cerc din cupru pur, se inscrie litera "G" in alfabetul magilor. Imprejurul acestueia se afla o pentagrama. Pe cealalta fata este gravata o stea cu sase colturi, cu o turturica inautru. Numele ingerului Haniel este gravat in alfabetul ebraic.
Purtarea acestui talisman atrage dragostea si armonia, intarind si mai nult relatiile de dragoste existente. Indeparteaza animozitatea, rautatea si ura.

Talismanul lui Saturn

Talismanul lui Saturn trebuie confectionat intr-o zi de sambata, cand Luna parcurge primele 10 grade din Taur sau Capricorn si este aspectata favorabil de Saturn.
Pe una dintre fetele unui cerc de fier, se inscrie o pentagraza care contine o secera. Cealalta fata prezinta un cap de taur inauntrul Pecetii lui Solomon. Numele ingerului Zafiel este gravat in jurul acesteia in alfabetul ebraic.
Talismanul il protejeaza pe purtator de moarte violenta, precum si de o serie de boli, precul tuberculoza pulmonara si cancer.

Comentarii