Talismanul Soarelui, Lunii, lui Marte


Oamenii au fost fascinati intotdeauna de corpurile ceresti si de talismane. Va voi prezenta cu ajutorul lui Richard Webster si a cartii domniei sale "Talismane si amulete"care sunt cele sapte talismane celebre, carte pe care o puteti gasii aici:

Libris.ro
Talismanul Soarelui 

Confectionarea lui trebuie facuta intr-o zi de duminica in care Luna parcurge primele 10 grade din Leu si face aspecte favorabile atat cu Soarele, cat si cu Saturn.
Pe una dintre fetele unui disc de aur de buna calitate se graveaza un cerc inscris intr-o pentagrama. Pe cealalta parte se graveaza Steaua cu sase colturi a lui Solomon, cu un cap de om desenat in mijlocul ei. Imprejurul acesteia se afla numele ingerului Mihail, scris in alfabetul ebraic.
Talismanul Soarelui il asigura pe posesorul lui ca va obtine bunavointa oamenilor influenti. Il protejeaza pe posesor deo serie de boli care s-ar putea dovedi fatale.

Talismanul Lunii

Acesta trebuie facut intr-o zi de luni, cand Luna parcurge primele 10 grade, fie din Capricorn, fie din Fecioara si este aspectat favorabil de Saturn.
Pe una dintre fetele unui disc de argint se graveaza o forma de semiluna in interiorul unei pentagrame. Pe cealalta fata se graveaza un pocal incercuit de Pecetea lui Solomon. Aceasta este inconjurata de numele ingerului Gabriel scris in alfabetul ebraic.
Talismanul Lunii ii protejeaza pe toti calatorii. De asemenea, tine la distanta posibilitatea unei mori violente, precum si moarte provocata prin inec, epilepsie, nebunie.

Talismanul lui Marte

Se confectioneaza intr-o zi de marti, cand Luna parcurge primele 10 grade din Berbec sau din Fecioara si este aspectata favorabil de Marte si Saturn.
Pe una dintre fetele unui disc de fier de buna calitate se graveaza o sabie in interiorul unei pentagrame. Pe cealalta fata se graveaza un cap de leu in interiorul unei stele cu sase colturi. Imprejurul acesteia se afla literele ce formeaza numele ingerului Camael in alfabetul ebraic.
Talismanul lui Marte ii protejeaza pe purtatori de dusmani si contracareaza aspectele negative din horoscopul personal, in special cele privitoare la moartea violenta.Tine la distanta ulcerele, febra si bolile contagioase.

Comentarii

 1. cit costa talismanul lui mercur si de unde il pot cumpara

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bunsa seara! Va multumesc pentru interesul acordat articolului meu, din pacate nu am gasit un site care sa comercializeze acet talisman. Daca sunteti din Bucuresti puteti incerca in magazinele care comercializeaza bijuterii sau targurile de antichitati. De asemenea, puteti imprima simbolurile acestuia pe o bucata de hartie sau material, pe care sa le purtati apoi asupra dumneavoastra. In momentul in care voi afla un site care il comercializeza, va promit ca va voi informa.

   Ștergere
 2. Buna seara!m-ar interesa talismanul lui marte si jupiter.De unde le pot procura?Multumesc!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu