Uleiuri de aromaterapie

   Iarna, mai mult decat oricand prefer uleiurile esentiale pentru improspatarea aerului din locuinta. Dupa cum stiti, aromele ne pot infuenta starea de spirit si ne pot ajuta in problemele medicale usoare. Eu le prefer pe cele clasice: levantica (mai ales vara), margaritar, violeta si santal. Uleiuri/Esente aromaterapie (pe www.feng.shui.ro) puteti gasi in orice magazin plafar, eu le cumpar in general online din acest magazin:
Ceea ce imi place la ei este ca au o varietate de arome cu preturi care pornesc de la 3 lei. Dar sa va arat ce mi-am ales eu:

Vas din ceramica pentru aromaterapie - galben


In partea superioara a vasului se pune apa cu esenta de aromaterapie, iar in partea inferioara se aprinde o lumanare tip pastila, care va incalzi amestecul parfumat, eliberand mirosul esentei. Dupa cum stiti galben este culoarea mea preferata, iar pretul a fost de 10 lei.


Esenta de aromaterapie mica - Violete


Aceasta esenta se foloseste pentru purificarea si parfumarea locuintei sau firmei. Efect calmant si linistitor.  Are 5 ml si costa 3 lei.Esenta de aromaterapie mica - Arome orientale


Aceasta esenta se foloseste pentru purificarea si parfumarea locuintei sau firmei. Efect calmant si linistitor. Asta pentru ca ador tot ce tine de orient. Acelasi pret si acelasi gramaj.Esenta de aromaterapie mica - Lavanda


Lavanda este preferata mea cand vine vorba de arome. Nu stiu, poate pentru efectul ei linistitor sau poate ca mirosul ei inseamna acasa.

Esenta de aromaterapie mica - Eliberarea de karma grea


Dupa cum stiti deja, eu cred in reincarnare si sunt constenta ca am o karma grea. Esenta am vrt sa o incerc, deoarece mi s-a parut interesanta denumirea, nu neaparat ca ar face ceava in privinta karmei. Oricum pretul este unul mic, 3 lei pentru 5 ml.
Ulei - Esenta pentru aromoterapie - Magnolia


Ador mirosul de magnolie, spre disperarea sotului care nu il suporta, deci trebuia sa am si o astfel de sticluta in colectie. A costat 4.80 lei sticluta de 10 ml.


Set de aromoterapie - Garden of Eden - Gradina Raiului


Set de aromoterapie - Garden of Eden - Gradina Raiului, compus din esenta si betisoare. Cu ajutorul acestui set veti umple casa dvs. cu energii pozitive, cu armonie si intelegere, veti purifica si veti indeparta toate necazurile si energiile negative. 
Betisoarele se introduc in sticluta de esenta pentru a se imbiba cu aroma si astfel veti parfuma orice incapere si veti crea o atmosfera de calm si relaxare.  Aici m-a atras denumirea. Pretul a fost de 28 lei.
Esenta de aromaterapie cu pipeta - Ocean


Esenta de aromaterapie cu pipeta, in cutiuta de carton - editie de lux. 
Aceasta esenta se foloseste pentru purificarea si parfumarea locuintei sau firmei. Efect calmant si linistitor. Pretul a fost de 12 lei.

Comentarii