Ascendent in Rac, Leu si Fecioara

Va povesteam intr-o postare trecuta despre ascendent si rolul sau :http://karmaemmi.blogspot.ro/2015/02/cum-aflam-ascendentul.html, astazi vreu sa va prezint ascendentul in zodiile Rac, Leu si Fecioara.
Ascendentul in Rac

Aspect fizic
Nu prea inalt, dar destul de bine construit, cu forme rotunjite, membre scurte si plinute. Se ingrasa cu varsta. Fata este rotunda cu nas si gura mici. Atunci cand este nemultumit de ceva se incrunta vizibil.
Prima impresie
Dotat cu instincte puternice, uimeste printr-o memorie foarte buna si prin imaginatia sa. Un lucru de remarcat la el este faptul ca este foarte atasat de obiectele primite de la persoanele dragi sau de care il leaga emotii. Este catalogat fie creativ, intelegator sau grijuliu, fie susceptibil, las si mitoman.
Atractie
Nevoia enorma de siguranta este unul dintre cele mai importante lucruri la el. In general se casatoreste tarziu si se leaga greu de cineva. Capricornul este cel care ii satisface cel mai bine nevoia de stabilitate si care il ajuta sa isi puna ordine in emotii.

Ascendentul in Leu
Aspect fizic

Constitutie atletica, osatura bine dezvoltata si sistem muscular configurat armonioasa. Pieptul este lat, umerii largi, talia si soldurile inguste.Picioarele sunt lungi si puternice, iar pilozitatea corporala redusa.Par bogat, privire deschisa, curajoasa si mandra.
Prima impresie
Ii place sa fie admirat, remarcat, in centrul atentiei. Intotdeauna se va aseza intr-o incapere in cel mai impozant fotoliu si va reusi sa atraga atentia prin atitudine, gesturi sau imbracaminte.
Cei care il admira spun ca este cald, loial, sincer si generos, iar invidiosii ca ar fii egoist, inganfat si arogant.
Atractie
De remarcat ca are o intreaga colectie de cuceriri si ca iubeste drama, are pasiuni fierbinti si o sexualitate bogata. Cauta un partener pe masura pe care sa-l poata admira. Foarte potrivit pentru el este un partener din zodia Varsator, deoarece are suficienta forta sa ii tina piept, este independent si detasat.

Ascendentul in Fecioara
Aspect fizic

Intotdeauna il vom recunoaste dupa constitutia delicata, membrele lungi si subtiri, inaltimea medie sau peste medie si pielea curata. Aspectul sau este unul ingrijit si pune foarte mare accent pe detalii.Fata sa va avea de cele mai multe ori forma de inima, fruntea inalta, nasul fin, barbia ascutita, gura bine definita si privirea inteligenta.
Prima impresie
Trebuie sa remarcam ca are un stil rezervat, uneori este timid, intotdeauna va fi impecabil si in tinuta si in gesturi, foarte bine organizat si cu un spirit de observatie excelent. Prietenii il gasesc inteligent, harnic, analitic, iar cei care nu il suporta spun despre el ca este critic, mofturos, nelinistit.
Atractie
Deoarece este o fire complexa si pretentioasa poate avea doua sau mai multe casatorii. Cel mai mult li se potrivesc nativii Pesti pentru ca ii inteleg, ii relaxeaza si le risipesc maniile.
Sursa: Mihaela Dicu " Primul pas spre horoscop".Comentarii