Ascendentul in Balanta, Scorpion si Sagetator

  Va povesteam despre cum putem calcula ascendentul si despre rolul pe care acesta il are in realizarea unei harti natale resite. Astazi vom continua cu Ascendentul in Balanta, Scorpion si Sagetator.
Ascendentul in Balanta
Aspect fizic
Balanta este zodia care defineste frumusetea, iar cei cu ascendentul in aceasta zodie au un corp armonios, talie mladie, umeri rotunzi, gat de lebada si incheieturi delicate. Fata este in general ovala cu trasaturi clasice, buze rumene si arcuite, face adesea gropite in obraji atunci cand zambeste, parul este adesea ondulat, iar pielea satinata.Privirea este inteligenta si expresiva. Nu uitati, datorita firii sedentare se poate ingrasa cu varsta! Deci, mare atentie la alimentatie!
Prima impresie
Elegant, gratios, fermecator si rafinat sunt cuvintele care descriu cel mai bine persoana cu ascentent in Balanta. Un bun dansator, are o conversatie placuta si stabileste cu usurinta noi contacte sociale. Un alt lucru specific acestei zodii este "despicarea firului in patru", ii place sa analizeze argumentele "pro" si "contra" ale unei situatii si de cele mai multe ori solutia gasita este cea benefica. Este un foarte bun sfatuitor, negociator sau judecator. Cei care nu il suporta il vad cam pretentios, nehotarat si infumurat.
Atractie
Desi are parte de multe tentatii si oferte, se grabeste sa se casatoreasca si face tot ce ii sta in putinta sa isi conserve mariajul.Foarte potrivit pentru el este Berbecul care il bulverseaza si ii tulbura echilibrul, dar il atrage prin caldura, energia si hotararea sa.

Ascendentul in Scorpion
Aspect fizic
Scorpionul este caracterizat prin trupul robust, barbiadura, gura ferma, parul aspru si de cele mai multe ori de culoare inchisa, sprancenele bine marcate, nasul adesea acvilin sii privirea patrunzatoare. Tinde sa se ingrase cu varsta.
Prima impresie
Atrage ca un magnet, iar ochii lui nu pot fi ignorati. Manierele lui sunt bruste, iar in jurul lui pluteste un aer de mister. Este atras de secretele si manevrele din culise. Prietenii spun ca este plin de resurse, puternic si hotarat, iar dusmanii il acuza ca ar fi suspicios, manipulator si ranchiunos.
Atractie
Este fidel, posesiv si gelos. Are reactii de atractie si respingere foarte puternice. Divorteaza rareori. Foarte potrivit pentru el este Taurul care initial il enerveaza, dar cu care are foarte multe in comun.

Ascendentul in Sagetator
Aspect fizic
Iubeste exercitul fizic, are inaltimea peste medie.Aspectul sau este longilin, sistemul muscular bine dezvoltat, fata aproape mereu surazatoare, pelvisul si coapsele puternice, obrazul este oval, parul fin si gura bine conturata. 
Prima impresie
Optimist, indraznet si norocos. Ii plac calatoriile, iubeste libertatea si spatiile largi.Face lucrurile cu pofta, rade mult si ii place sa participe la evenimente mondene. Cei care il pretuiesc spun ca este sincer si generos, iar inamicii ca at fi oportunist, snob, risipitor si lipsit de tact.
Atractie
Are mari dificultati in a se adapta limitelot impuse de casatorie, de aceea va avea doua sau mai multe mariaje. Partenerii ideali penreu ei sunt Gemenii, deoarece sunt la fel de relaxati, liberi si veseli.
Sursa: Mihaela Dicu "Primul pas spre horoscop"

Comentarii