Ascendentul in Berbec, Taur si Gemeni

 Doamna Mihaela Dicu in cartea "Primul pas spre horoscop" ne face o descriere clara si la obiect a ascendentului in semne.
Astazi ne vom ocupa de cei cu ascendent in Berbec, Taur si Gemeni.

Ascendentul in Berbec

Aspectul fizic
Constitutie atletica, cu umeri patrati, oase pronuntate, musculatura bine dezvoltata si pilozitate abundenta. Frunte inalta si fata puternica, daltuita in linii clare, cu pometi proeminenti. Se observa adesea o cicatrice sau alt semn pe fata sau pe corp. Privirea este directa si patrunzatoare.
Prima impresie
Vrea sa fie remarcat. Limbajul trupului tradeaza energia si nerabdarea. Are gestturi iuti, bruste, reactii rapide, conduce cu viteza, vorbeste tare, simte nevoia sa isi consume excesul de energie prin activitate fizica.
Atractie
Are o fire pasionata si un libido puternic. Tinde sa se casatoreasca devreme din dragoste sau din impuls. Este completat foarte bine, atat in cuplu, cat si in asocieri sau prietenie de Balanta, care il echlibreaza si ii ofera un mod de viata pasnic, cooperant si linistit.

Ascendentul in Taur
Aspect fizic
Trupul este solid, indesat (mai ales la barbati). Gatul este puternic, scurt, cu acumulari adipoase la gusa si ceafa. Sunt caracteristice capul rotund, bine format, nasul mic,pielea matasoasa, parul ondulat si "gropitele". Privirea este linistita chiar placida.
Prima impresie
Da impresia de stabilitate, calm si cumpatare. Este voluptos, gurmand, iubeste confortul si banii.Se urneste greu si nu ii place sa fie zorat.Este practic, uneori prea ancorat in rutina. Ceilalti il percep ca pe o persoana de incredere, linistita, pasnica si afectuoasa. Rautaciosii spun insa ca ar fi lacom, lenes, marginit si teribil de incapatanat.
Atractie
Foarte senzual, are un comportament sexual viguros si constant, dar cam lipsit de imaginatie.
Scorpionul este cel care il completeaza, deoarece da sare si piper relatiei.

Ascendentul in Gemeni
Aspect fizic
Prezenta tinereasca, cu linii longiline. Nu isi arata anii. Are o silueta inalta, supla, o cutie totacita ingusta, oase delicate, brate lungi si subtiri. Pielea este fina si uscata, nasul subtire, gura larga, conturul fetei si barbia oarecum ascutite.
Prima impresie
Curios si iute de minte, asimileaza informatia si trece la subiectul urmator inainte ca ceilalti sa se dezmeticeasca. Bun comediant si mim talentat, face deliciul petrecirilor. Simpatizantii spun ca este inteligent, bine informat si spiritual, iar cei  care nu il plac spun ca ar fi superficial, instabil si neserios.
Atractie
Este predispus la mai multe casatorii. Il atrag persoanele inteligente, cu care poate sa schimbe idei. Sagetatorul este cel care il completeaza fiinca ii respecta independenta.

Comentarii