Ascendentul in Capricorn, Varsator, si Pesti

 Ascendentul joaca un rol foarte important in definirea hartii natale a fiecarei persoane.
Pentru astazi v-am pregatit Ascendentul in Varsator, Capricorn si Pesti.
Ascendestul in Capricorn
Aspect fizic
Despre Capricorn putem spune ca este foarte rar mai inalt decat media, are un aer rezervat, serios, oficial, usor trist, iar privirea ii este perspicace.Gura este ferma, cu colturile lasate. Un lucru de mentionat neaparat la el este ca tanar arata mai invarsta, iar batran arata mai tanar.
Prima impresie
Este circumspect, realis si sceptic, are un unor englezesc, un aer preocupat, o tinuta de calitate. Lupta pentru un statut social cat mai inalt. Cei dragi spun ca ar fi intelept, organitat si de incredere, iar cei care nu il agreaza ca este dur, rigid si scortos.
Atractie
Foarte discret cu privire la viata personala, caracterizat prin fidelitate sexualitate marcanta si afectivitate retinuta,el este acela care cu greu se leaga intr-o relatie si datorita temerii de a nu gresii. Racul este cel mai potrivit pentru el, deoarece ii aduceo relatie sigura, intelegere si iubire neconditionata. 
Ascendentul in Varsator
Aspect fizic
Varsatorul are o statura medie sau peste medie, un trup bine cladit, o tinuta dreapta, frunte inalta, sprancene bine creionate, nas puternic, pielea uscata cu tendinta de iritare.Privirea este calda si prietenoasa.
Prima impresie
Este energic, curajos si plin de paradoxuri. Sociabil, deschis, excentric si foarte independent.Cei care il sustin spun ca este saritor, progresist si ingenios, iar opozantii ca este irational, imprevizibil si radical.
Atractie
Datorita temerii ca ii va fi afectata independenta, are tendinta de a rupe legaturile inainte de finalizare. Leul este cel mai potrivit pentru el.Ascendentul in Pesti
Aspect fizic
Are fruntea senina, fata ovala, membrele scurte, pielea moale fara fermitate. Ca inaltime, rareori depasesc media.Ceea ce atrage la el sunt ochii expresivi ce par a cauta prin alte zari.
Prima impresie
Foarte sensibil la emotiile colective, romantic, emotiv, prezenta stranie, aer usor neajutorat.Apropiatii il descriu ca fiind sensibil, bland si foarte milos, iar adversarii ca fiind alunecos, influentabil si lipsit de ambitie.
Atractie
Datorita tendintei de a avea relatii cu persoane nepotrivite, va avea doua sau mai multe casatorii.
Fecioara este cea care il completeaza cel mai bine.
Sursa: Mihaela Dicu "Primul pas spre horoscop"

Comentarii