Carti pe care vreau sa le cumpar de la editura Mistica

 Dupa cum stiti deja, sunt foarte atrasa de domeniul esoteric si ca orice om care se respecta imi doresc o colectie de carti in domeniu. Este adevarat ca internetul ne ofera informatii, dar consider ca nimic nu poate inlocui o ceasca cu cafea si o carte buna.
Astazi vreau sa va spun care sunt cartile pe care doresc sa le achizitionez de la ei si sa profit de reducerile pe care le ofera, reduceri pe care le puteti vedea aici:
Mistica

Acestea sunt pachetele si cartile care "mi-au facut cu ochiul' de pe site-ul lor:

Zen si arta fericirii

Zen și arta fericirii se recomandă tuturor celor care vor să-și înfrumusețeze viața spirituală, să lupte cu stresul cotidian și să-și îmbunătățească starea fizică și sufletească. Fiecare își creează singur realitatea. Aceasta este maxima ezoterică de la care pornește bestsellerul lui Chris Prentiss.
Autorul privește cu înțelegere, bucurie și umor spre întâmplări comune și provocări ce trebuie transformate în oportunități. Chriss Prentiss apelează la filozofie, la știință și la experiența personală și ne dezvăluie înțelepciunea practică și calea spre fericirea de fiecare zi. Cartea lui își are locul oriunde există un om dispus să învețe să fie fericit.Cristaloterapia


„Prezenta lucrare îşi asumă rolul de a pune la dispoziţia cititorului principalele cunoştinţe legate de cristale şi pietre (semi)preţioase, de a-l ajuta să trăiască cu şi alături de ele, de a-i deschide capacităţile de a recepţiona ceea ce ne transmit, ce ne învaţă ele, de a le folosi spre binele propriu şi al întregii umanităţi. “

Dan SeracuHayashi. Manual de Reiki


Din acest manual cititorul va afla cele mai importante tehnici fără de care metoda Hayashi a practicii Reiki nu poate fi înțeleasă. Volumul cuprinde imagini și materiale publicate în premieră, dar și povestea familiei Yamaguchi. Informațiile oferite și devotamentul cu care a fost scris volumul pot fi sursă de inspirație și un dar pentru toți cei dornici să învețe. O călătorie inițiatică într-o carte la obiect, care vrea să sporească binele.
Arta adevaratei vindecari. Puterea infinita a rugaciunii si a vindecarii


De ce apar atât de des senzațiile de oboseală? De ce ne lăsăm compleșiți de gânduri negre și ne pierdem speranța? De ce ne sperie orice problemă de sănătate? Iată câteva dintre întrebările la care celebrul chiropractician și ocultist Israel Regardie a răspuns în această carte, una dintre cele mai cunoscute lucrări despre efectele concentrării în meditație.

În căutarea liniștii interioare și a echilibrului, țeluri ale omului de ieri și de azi, Israel Regardie a conceput un volum ce a devenit baza multor tehnici de recuperare după o afecțiune psihică sau fizică. Prin exercițiile prezentate aici putem transforma rugăciunea sau orice dorinţă de îmbunătăţire a vieţilor noastre ori a celor dragi nouă într-un mijloc de schimbare extrem de eficient.

Magia alba


O carte oarecare? Nu! Veţi descoperi aici reţete secrete pentru băi ritualice, poţiuni magice, unelte pentru vrăjitoarele moderne şi multe altele. Prin volumul de față magia albă devine accesibilă tuturor. Este un ghid practic şi indispensabil pentru a ne pune în armonie cu energiile superioare.
Éric Pier Sperandio este jurnalist de mai bine de douăzeci de ani. Este autorul a numeroase scrieri despre esoterism şi ocultism.PACHET "INITIEREA


Pachetul contine titlurile:
ILUMINAREA IN 37 DE TREPTE,
INITIERE IN CHANNELLING,
INITIERE IN IUBIREA KARMICA

Comentarii