Data nasterii si piatra pretioasa norocoasa

 
Unul dintre aspectele care ar trebui sa ne influenteze atunci cand dorim sa ne cumparam un obiect norocos si ce contine o piatra pretioasa, este ziua in care ne-am nascut.
Richard Webster in cartea " Talismane si amulete", ne face o descriere clara in acest sens.
  • Persoanele nascute in zilele de 1, 10, 19 sau 28- ar trebui sa poarte un inel ce contine oricare dintre urmatoarele pietre: coral rosu, opal rosu, rubin sau topaz galben sau auriu. De mentionat este ca daca totalul lunii, zilei si anului nasterii redus la o sungura cifra este doi, patru, sapte sau opt, nu trebuie sa poarte rubin. Nacuti sub influenta Soarelui au standarde si idealuri inalte si isi doresc succesul. Destinul lor este sa se afle in oricare domeniu in care aptitudinile lor de lideri se pot manifesta din plin.
  • Persoanele nascute in zilele de 2, 11, 20 sau 29- ar trebui sa poarte bijuterii ce contin ochi de pisica, ochi de tigru, opal verde, jad, piatra lunii sau perla. Influentati de Luna sunt grijulii, blanzi, ocrotitori si intuitivi.
  • Persoanele nascute in zilele de 3, 12, 21 sau 30- ar trebui sa poarte bijuterii de ametist, coral, smarald sau topaz. Aflatio sub influenta lui Jupiter, ei sunt oameni onesti, afectuosi, generosi si gata sa munceasca oricat pentru ceea ce isi doresc.
  • Persoanele nascute in zilele de 4, 13, 22 sau 31-  ar trebui sa poarte bijuterii de acvamarin, diamant, granat, safir albastru deschis sau opal maro-roscat cu gri. Aflati sub influenta lui Uranus, ei sunt foarte muncitori si nu le place sa li se spuna ce trebuie sa faca.
  • Persoanele nascute in zilele de 5, 14 sau 23- ar trebui sa poarte diamant, safir alb sau zircon. Se afla sub influenta lui Mercur si le plac imprejurarile frumoase si posesiunile atragatoare.
  • Persoanele nascute in zilele de 6, 15 sau 24-  ar trebui sa poarte beril, smarald, acvamarin verde, opal verde sau peridot. Daca suma lunii, zilei si anului nasterii, redusa la o singura cifra este trei, ar trebui sa poarte neaparat topaz auriu sau safir galben. Sub influenta lui Venus, le place sa ii ajute pe altii, dar sunt foarte selectivi in alegerea prietenilor.
  • Persoanele nascute in zilele de 7, 16, sau 25- ar trebui sa poarte ochi de pisica, piatra lunii, opal alb, perla sau ochi de tigru. Sub influenta lui Neptun, eu sunt interesanti de o gama larga de subiecte, nu isi impartasesc pasiunile cu altii si muncesc foarte bine in domeniile care necesita cercetare.
  • Persoanele nascute in zilele de 8, 17 sau 26- ar trebui sa poarte safir albastru, lapislazuli sau opal maro-roscar cu gri. Sub influnta lui Saturn, ei muncesc din greu si isi realizeaza telurile. Sunt onesti, incapatanati, hotarati, pragmatici si ingeniosi.
  • Persoanele nascute in zilele de 9, 18, sau 27- ar trebui sa poarte coral, granat, opal rosu, rubin sau un inel Nav-Ratna. Daca suna lunii, zilei si anului lor de nastere se reduce la doi, sau sapte, ar trebui sa poarte ochi de pisica, piatra lunii, perla sau ochi de tigru. Aflati sub influenta lui Marte, sunt pregatiti sa incerce orice si fac totul cu buna dispozitie.


Comentarii