Talismane si amulete pentru protectie

Talismanele au fost utilizate din cele mai vechi timpuri pentru protectie de fortele malefice. Site-ul Talismane-Amulete.ro , ne ofera la preturi accesibile astfel de talismane si amulete pe care le puteti purta individual sau in combinatie cu cele pentru alte remedii.
Eu as alege sa port urmatoarele talismane si amulete:

Bratara reglabila, din lemn, cu trifoi stilizat - unisex


O bratara deosebita, usoara, care va atrage norocul la jocurile de noroc de orice fel. 

Bratara din metal nobil cu cristal de citrin


Bratara din metal nobil cu cristal de citrin, piatra soarelui si calcedonie - o bijuterie ideala pentru protectie si noroc in calatoriile pe care le faceti in afara tarii. 

Cercei din metal nobil cu Nodul Mistic


Cercei din metal nobil cu Nodul Mistic - ideali pentru noroc si protectie impotriva energiilor negative, farmecelor, vrajilor si dusmanilor. 

Bratara neagra, reglabila, cu Nod Mistic


Bratara neagra, reglabila, cu Nod Mistic - ideala pentru noroc si protectie impotriva energiilor negative, farmecelor, vrajilor si dusmanilor. 

Colier Feng Shui din metal nobil, albastru


Colier Feng Shui din metal nobil, albastru, pentru noroc de bani din surse neasteptate: donatii, catiguri la loto, mosteniri etc. 

Cele trei tipuri de noroc - Talisman din metal cu agat


Cele trei tipuri de noroc - Talisman din metal cu agat pe siret negru, cerat, de lungime reglabila.
Acest talisman imbina cele trei tipuri de noroc, ceresc, pamantesc si omenesc, in viata purtatorului.
Agatul in aceasta combinatie confera putere, forta si energie.
 

Kitul cu mix de cristale - PRET PROMOTIONAL!


Acest set contine 9 cristale: citrin, cuart roz, rodonit, cuart fumuriu, sodalit, agat, cristal de stanca, hematit, onix si 9 monede Feng Shui, combinand norocul din pamant, simbolizat de cristale, cu norocul din cer, simbolizat prin monede.
Setul este ambalat intr-o cutiuta din plastic, care se pastreaza cu capacul deschis, intr-un loc secret, stiut numai de dumneavoastra - acest set fiind norocul dumneavoastra secret. 

Talisman din ochi de tigru pe siret negru cerat


Talisman din ochi de tigru pe siret negru cerat, un model deosebit si un remediu excelent pentru protectie, pentru atragerea sanatatii, armoniei, al succesului, al dragostei si al reusitelor. Purtati acest minunat accesoriu si anul acesta toate proiectele propuse se vor realiza, veti gasi solutii la probleme, veti fi plin de curaj si forta pentru a trece peste incercari si veti inlatura energiile neagtive, deochiul, farmecele, concurenta si invidia. 

Cercei din metal cu scoica marina - Trifoi cu 4 foi


Cercei din metal cu scoica marina - Trifoi cu 4 foi - ideali pentru noroc si succes in tot ceea ce intreprindeti, pe toate planurile. 

Pandantiv din metal cu scoica marina - Trifoi cu 4 foi


Pandantiv din metal cu scoica marina, pe siret negru cu inchizatoare metalica - Trifoi cu 4 foi - ideal pentru noroc si succes in tot ceea ce intreprindeti, pe toate planurile. 

Comentarii