Talismane pentru sanatate

 Sanatatea este cel mai important "capitol" al vietii noastre. Iar o armonie intre trup si suflet este impedios necesara. Daca pentru corp putem folosii diferite produse frumos parfumate, o alimentatie cat mai echilibrata, pentru suflet ne sunt de ajutor talismanele.
Eu am gasit  asfel de obiecte, la preturi accesibile  si o reducere de 20% la finalizarea comenzii pe site-ul :
Talismane-Amulete.ro .

Talisman din metal nobil cu broasca testoasa si cristale


Talisman din metal nobil cu broasca testoasa si cristale celor 7 chakre - un talisman de echilibrare a organismului si revitalizarea chakrelor. 

Bratara din metal nobil cu cristale de howlit albastru


Bratara din metal nobil cu cristale de howlit albastru - ideala pentru recuperarea dupa o cadere psihica sau dupa o deceptie de orice fel.

Colier Feng Shui - Elementul Pamant


Colier Feng Shui, reprezentand elementul Pamant - un accespriu minunat, care va asigura stabilitatea, sanatatea si protectia in acest plan. 

Pandantiv din cristal de piatra soarelui- Merkaba - ARGINTAT


Pandantiv din cristal de piatra soarelui - Merkaba - cu agatatoarea ARGINTATA, un talisman excelent pentru protectie si noroc, sanatate si viata lunga, bunastare si armonie.

Ceea ce exista in sferele inalte la inceputurile creatiei, sub forma de Merkaba cosmic, s-a manifestat pe Pamant sub forma unui tetraedru dublu, sau sub forma unor piramide triunghiulare care se intrepatrund.

Privit cu ochiul liber se poate observa o forma geometrica regulata, foarte frumoasa, care simbolizeaza, asemanator sferei si cercului, infinitul - fara inceput si fara sfarsit.

Inca din antichitate se credea ca piatra soarelui este o piatra foarte buna pentru meditatie. Se spune ajuta la intarirea inimii si este folosita pentru tratarea bolilor genitale si ale gatului. Energizeaza si ajuta la eliminarea infectiilor si a balonarilor. Imbunatateste gandirea si ascute inteligenta. Se mai spune ca atrage buna dispozitie si tendinta de expansiune. De asemenea in antichitate se credea ca acest cristal purifica fiinta de pornirile si gandurile degradante. Grecii credeau ca piatra soarelui este foarte utila acelor persoane care sunt nesigure in actiunii, care oscileaza, persoanelor aflate intr-o continua cautarea a sinelui propriu. Piatra insufla calm, seninatate si armonie. Foarte buna pentru tulburarile afective, inlaturand depresia. Stimuleaza puterile de autovindecare, regleaza sistemul nervos si armonizeaza toate organele corpului. Protejeaza nativii din zodiile Balanta (Sobolan), Rac, Taur si Leu. 

Pandantiv cu simbolul sanatatii pe siret negru


Pandantiv cu simbolul sanatatii pe siret negru, fara inchizatoare un talisman excelent ce atrage in viata purtatorului longevitatea, sanatatea si norocul, totodata protejeaza impotriva accidentelor si bolilor. 

Pandantiv din agat, pe siret negru - frunza sanatatii


Pandantiv din agat, pe siret negru lungime reglabila, fara inchizatoare - frunza sanatatii, un talisman deosebit ce are puterea de a armoniza energiile Yin si Yang, favorizeaza acceptarea de sine si atrage incredere in propria persoana.
Totodata agatul imbogateste functiile mentale, deoarece ele cresc concentrarea si sensibilitatea. 

Ceaiul Ingerilor pentru sanatate - ceai negru


Ceaiul Ingerilor pentru sanatate - ceai negru, compus din ceai negru, flori de trandafir si floarea soarelui, este un remediu ideal pentru intarirea sistemului imunitar, ajuta in curele de slabire, calmeaza, energizeaza si detoxifica corpul si aura.
Se bea cate o cana in fiecare dimineata.
Mod de preparare: se pune o lingurita de ceai la o cana de apa fiarta si se lasa la macerat aproximativ 3-5 minute. 

Broscuta Feng Shui cu strasuri argintii si mov


Broscuta Feng Shui din metal nobil, cu strasuri argintii si mov, pentru stimularea si protejarea in planul sanatatii, de accidente, boli grave sau ghinion. 

Comentarii