Bratarile Rudraksha

   Cel mai comod accesoriu, in opinia mea este bratara. Si, dupa cum stiti, mie imi plac lucrurile cu multiple intrebuintari. Bratarile pe care vreau sa vi le prezint astazi se numesc Rudraksha. Denumirea Rudraksha este formata prin asocierea a doua cuvinte, “Rudra” si “Aksha”. Rudra este numele Domnului Shiva si Aksha inseamna “lacrima”.
Arborii Rudraksha cresc in insulele din sud-estul Asiei, sudul Nepalului, India si Iran.
 Bratarile sunt eficiente în controlul stresului , ajuta astfel la eradicarea grijilor și binecuvânteaza purtatorul cu o mare pace a mintii. În peste 6.500 de ani de utilizare Rudraksha s-a dovedit ca nu produc efecte secundare.
Rudraksha aduce claritate, ascute mintea și crește puterea de intuiție, creează "cercuri de protecție"și elimina obstacolele din calea succesului tau.
Pe siteul Ezo-Shop.ro, gasiti astfel de obiecte de podoaba. Mie mi-au placut acestea:

Bratara cu Rudraksha si Ochiul lui Horus


Bratara cu Rudraksha si Ochiul lui Horus, pe elastic - ideala pentru protectia in planul sanatatii. 
Purtati aceasta bratara inainte si dupa o interventie chirurgicala, o nastere sau orice alta vizita la doctor.

Bratara din Rudraksha, pe elastic - 2+1gratuit


Bratara Feng Shui cu Rudraksha, pe elastic - remediu ideal pentru afaceri, ce atrage clienti de buna credinta, dubleaza numarulul acestora facand afacerile sa prospere. Atrage bunastarea si profitul. 
Cumparati 2 bucati din acest produs si primiti gratuit inca o bucata. 
Alunga mania, dusmania, invidia si trufia, vindeca boli precum astmul, hipertensiunea arteriala si boli cardiace. 
Indeparteaza energiile negative, mentine mintea si trupul intr-un echilibru perfect, protejeaza averea si proprietatile. 

Bratara Mala cu Rudraksha


Semintele de Rudraksha care alcatuiesc aceasta bratara sunt manifestarea Divinitatii si a fortelor cosmice in viata dvs. 
Este un produs unisex, interzis copiilor sub 12 ani. 
Lungime: aprox. 20 cm, pe siret reglabil 
Un remediu ideal pentru afaceri, ce atrage clienti de buna credinta, dubleaza numarulul acestora facand afacerile sa prospere. Atrage bunastarea si profitul. 
Rudraksha cu cinci fete, este un remediu Feng Shui recomandat celor ce-si doresc succes profesional, la examene si in afaceri. 
Alunga mania, dusmania, invidia si trufia, vindeca boli precum astmul, hipertensiunea arteriala si boli cardiace. 

Bratara cu Rudraksha si cristale de agat


Bratara cu Rudraksha si cristale de agat multifatetate - ideala pentru indepartarea persoanelor invidioase din calea dvs. 

Bratara cu Rudraksha, fluturele eliberarii din ametist


Bratara cu Rudraksha, fluturele eliberarii din ametist si agate multifatetate - pe elastic - o bijuterie deosebita, care va va ajuta sa va rupeti de o relatie sau situatie din trecut, protejandu-va de influentele negative ale celor din jur. 

Comentarii