Seturi carti de tarot

Tarotul sau ghicitul in carti cum ii se spune in termeni comuni este destul de practicat in ultimul timp. Dupa cum va spuneam si cu alte ocazii, sunt de parere ca aceste practici divinatorii ne ajuta sa intelegem o situatie, dar nu trebuie sa ne bazam exclusiv pe prezicerile facute. Personal, consider ghicitul in carti, in cafea, ceai, etc, o forma de petrecere in mod placut a timpului liber alaturi de cei dragi ( ca tot mai nou prin timp liber se intelege orele petrecute la calculator sau telefon). Dar sa revenim! Cum orice persoana care iubeste domeniul esoteric trebuie sa aiba un set de tarot, sa vedem ofertele! Eu le-am gasit aici, va invit sa le vedeti daca va intereseaza:

Tarotul tiganesc - tradus in limba romana(cel mai ieftin)


Set de carti de Tarot - 36 carti, format clasic, intr-un design deosebit, si accesibil oricarui practicant incepator. Imaginile vorbesc de la sine, usurand astfel interpretarea cartilor. 
Contine brosura cu instructiuni de folosire in limba romana. 

Zodiac Tarot - 78 carti - lb. romana


Acest set realizeaza o legatura intre planete, semnele zodiacale si Tarot, fiind un instrument divinatoriu foarte puternic, ajutandu-i pe cei pregatiti sa inceapa calea complexa pentru descoperirea sinelui. Momentul nasterii dumneavoastra devine punctul central al drumului catre autocunoastere. 

Tarotul egiptean - 78 carti - lb. romana


Pictate initial cu tempera pe papirus din zona Nilului, aceste imagini contin misterele Egiptului magic. Daca legendele sunt adevarate si Tarotul s-a nascut in Egiptul antic, atunci acest set a pastrat intacte simbolurile si imaginile de-a lungul mileniilor.

Kamasutra Tarot - 78 carti - lb. romana


Kama este placerea obtinuta prin intermediul celor 5 simturi, asistata de catre spirit in uniune cu sufletul. Kamasutra simbolizeaza "aforismul dragostei". Potrivit legendei, Kamasutra a fost creata de catre zeul indian Shiva, care, coplesit de bucuriile experientei sexuale, a dictat unui discipol arta erotismului, pentru a lasa posteritatii practicile amoroase pe care le-a trait cu atata placere. 
Acest set de carti de Tarot nu este recomandat minorilor! 

Tarotul Universal - 78 carti - lb. romana


Aceste carti de Tarot fac parte din categoria seturilor clasice, alaturi de Tarotul Waite si Tarotul de Marsilia. 

Tarotul de Marsilia - 78 carti - mic -lb. romana 1+1 gratuit


Acesta este setul de baza in arta divinatiei cu cartile de Tarot - fiind recomandat atat incepatorilor cat si avansatilor. 
Imaginile sunt bine realizate si sugestive, fiind usor de interpretat. 

Tarot Art Nouveau - 78 carti - lb. romana (preferatul meu)


Acest set de carti a fost realizat prin modelarea unor noi culori si forme in linii elegante si blande. Stilurile si imaginile converg cu cele din propria imaginatie, aducand inca o data viata in spiritul secolului al XXI-lea, evocand o atmosfera plina de culoare, primavaratica. 

Tarotul Nefertiti - 78 carti - lb. romana


Lumina Egiptului si o regina enigmatica, a carei frumusete a fost legendara: aceasta este Nefertiti. 
Acest set de Tarot deosebit va va introduce in misterele Vaii Nilului, vazute prin ochii reginei. Avand o imprimare aurie deosebita, acesta este cel mai opulent Tarot egiptean creat vreodata.

Talismanele succesului - 32 carti 1+1gratuit


Talismanele succesului - 32 carti - cu traducere in romana! 
Un set de carti de divinatie deosebit, foarte usor de utilizat, cu ajutorul caruia puteti stabili intr-un mod simplu si eficient care sunt cele mai bune cai, metode sau zile de a rezolva o anumita problema. 
Fiecare carte de Tarot poate fi purtata cu dumneavoastra ca un talisman, pentru a rezolva o anumita problema in acea zi. 


Comentarii