Sticlute mini cu cristale

Cristalele sunt folosite pentru confectionarea diverselor bijuterii sau purtate ca atare. Datorita proprietatilor pe care le au, sunt din ce in ce mai populare, dar un astfel de obiect veritabil costa destul de mult, asa ca a aparut comerul cu acestea la gramaj mai mic. Un magazin care le comercializeaza este acesta: La fiecare comanda online, beneficiati de reduceri de 20% sau de produse 1+1 gratuit.
Ce mi-a placut este faptul ca au o gama diversificata de produse din domeniul despre care vorbim si faptul ca mini recipientele arta foarte bine. Mi-au"facut cu ochiul" acestea:

Sticluta fermecata cu cristale de jasp roscat


Sticluta fermecata cu cristale de jasp roscat, un remediu ideal de protectie, purificare si energizare. Se poarta asupra dvs, in geanta pentru a beneficia de efectele terapeutice ale cristalului.
Indienii numeau acest cristal "piatra aducatoare de apa", si era des folosita in ritualurile lor cu ajutorul carora invocau ploaia. De asemenea era folosita si de catre femeile insarcinate, se spunea ca in momentul nasterii daca viitoarea mama tinea o piatra de jasp in mana, nastea mai usor si atat ea cat si copilul primeau protectia si binecuvantarea divinitatilor. Cristalul mai era folosit si pentru indepartarea energiilor negative si a farmecelor, indreptandu-le catre persoana care le-a trimis.
Protejeaza nativii din zodiile Capricorn (Iepure), Berbec, Fecioara, Scorpion si Gemeni. 

Sticluta fermecata cu cristale de citrin


Sticluta fermecata cu cristale de citrin, un remediu ideal de protectie, purificare si energizare. Se poarta asupra dvs, in geanta pentru a beneficia de efectele terapeutice ale cristalului.
Se spune ca citrinul este un antidot foarte bun in cazul indigestiilor si constipatiilor, a problemelor cu vezica urinara, rinichilor, ficatului si pancreasului, a diabetului si depresiilor. Este o piatra care ajuta atunci cand se doreste rezolvarea unor probleme existentiale, cum ar fi afacerile, educatia, relatiile interpersonale sau cele de natura familiala. In antichitate se credea ca acest cristal atrage lumina si calmul in sufletele oamenilor, indeparteaza temerile si asigura un somn linistit noaptea.
Citrinul este una din pietrele abundentei, va invata cum sa atrageti bunastarea, bogatia, prosperitatea, reusita.Va indeamna spre compasiune si bunavointa, respinge starile de melancolie si negativitate. Ca elixir, citrinul este benefic pentru tulburarile menstruale si simptomele menopauzei, echilibreaza secretia hormonala si inlatura oboseala.
Protejeaza nativii din zodiile Gemeni (Maimuta), Scorpion, Fecioara si Balanta. 

Pliculet cu cristale de hematit


Pliculet cu cristale de hematit si vas din ceramica, pentru protectia impotriva radiatilor electromagnetice.
Cristalele se vor pune in vas si se vor amplasa in dormitor, in sufragerie sau la locul de munca.

 Cutiuta cu cristale mixte

Se pot folosi in cristaloterapie sau purtate la dvs. confera o stare de buna dispozitie, energie si atrage norocul. 

Talisman de protectie si sanatate


Sticluta cu cristale naturale de olivina - remediu Feng Shui sanatate, armonie, bunastare, intelegere si fericire. 
Un simbol de protectie si ambitie, abundenta, prosperitate si bogatie care atrage o viata lunga si linistita. 
In antichitate se credea ca olivina dezvolta constiinta, aducand echilibru, in acord cu eul superior, ca ajuta la dezvoltarea capacitatilor clarvazatoare, la cresterea eficacitatii meditatiei.Se mai spune ca olivina este capabila sa rezolve unele stari emotionale negative, cum ar fi furia sau gelozia. Are efect de purificare a subconstientului, permitand restabilirea echilibrului psihic. 

Borcan din sticla cu cristale mix (preferatul meu)


Borcan din sticla cu cristale mix, folosit pentru a atrage energia in incapere sau pentru decoratini interioare.
Confera o stare de buna dispozitie, echilibreaza energetic si este un scut protector impotriva farmecelor si a gandurilor negative. Atrage bunastarea si sansele favorabile. 


Comentarii