Talismane pentru dragoste

Dragostea, vrem sau nu este un aspect foarte important al vietii noastre. In ajutorul gasirii sau pastrarii celui de langa noi ne vin si talismanele.
Iata care sunt cele pe care vi le propun astazi ( le puteti gasi aici: 
 ) :

Bratara din metal nobil si material sintetic 


Bratara din metal nobil si material sintetic - pentru echilibru si armonie in dragoste, pentru intelegere cu partenerul de viata. 

Talisman cu doua rate mandarine din cristal multifatetat roz


Talisman cu doua rate mandarine din cristal multifatetat roz, pe lant din metal nobil - un simbol Feng Shui pentru dragoste, armonie in cuplu si intelegere intre parteneri. 

Bratara rosie, reglabila, cu nod mistic - pentru dragoste


Bratara rosie, reglabila, cu nod mistic - pentru noroc in dragoste, atragerea sufletului pereche si intelegere cu partenerul de viata (preferata mea). 

Talisman din cupru pentru dragoste in cuplu


Talisman din cupru, in forma de trifoi cu patru foi stilizat, pentru dragoste si armonie in cuplu, pe siret negru cu inchizatoare metalica.

Pandantiv din jad pe siret reglabil


Pandantiv din jad pe siret reglabil - un talisman deosebit pentru protectia cuplului.

Colier cu Floarea Pasiunii


Colier cu Floarea Pasiunii, din material sintetic si sidef - un talisman deosebit pentru a atrage pasiunea si iubirea in viata dvs. 

Amonita dragostei din piatra naturala


Amonita dragostei din piatra naturala, o amuleta ideala pentru relatiile la distanta, pentru a pastra stabilitatea relatiei de cuplu, pentru a atrage increderea reciproca a partenerilor si a indeparta infidelitatea si gelozia. 

Pandantiv din metal cu imitatie de chihlimbar, pe siret


Pandantiv din metal cu imitatie de chihlimbar, pe siret negru din piele pentru impacarea cu persoana iubita.
Cunoscut sub numele de chihlimbar, aceasta rasina mai poarta numele de ambra, recunoscuta pentru puterile ei vindecatoare si purificatoare. Stimuleaza intelectul, alunga depresia, incurajeaza seninatatea si sporeste increderea. Se spune ca aceasta absoarbe durerea si energia negativa din corp. 

Colier din metal nobil, cu fluturii eliberarii


Colier din metal nobil, cu fluturii eliberarii - ideal pentru persoanele care vor sa iasa dintr-o relatie sentimentala nepotrivita. 

Comentarii