Talismane pentru examene

    Referitor la subiectul postarii de astazi, vreau sa sa spun ca sunt genul de om care a luat aproape intotdeauna examelele din a doua incercare. Intotdeauna eram exact prima sub linie, cum se spune, destul de frustrant, zic, mai ales daca diferenta era extrem de mica. Acum, nu trebuie sa va povestesc despre cum se iau unele examene sau concursuri in tara noastra, deoarece nu de asta ne ocupam aici. Dar, cred totusi, ca la momentul respectiv ( si acum daca as avea un concurs sau examen) as fi purtat un talisman protector, poate la nivel de subconstient m-ar fi ajutat.
Asa ca astazi va prezint talismane si amultete care va pot ajuta la examene. Dupa cum stiti, produsele le gasiti aici ( am vazut ca au reduceri si ofera cadouri pentru comenzi peste 100 lei, va invit sa le descoperiti): Bratara din siret rosu cu Bufnita Aurie a Succesului (preferatul meu)


Purati aceasta bratara pentru a va mari sansele de succes la examene, teste, interviuri si competitii de orice fel. 
Bufnita este unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui pentru succes academic. 

Talismanul lui Pitagora din metal nobil


Talismanul lui Pitagora din metal nobil, pe siret negru. Purtati acest talisman pentru a avea o minte limpede, memorie buna, inteligenta deosebita si suplete a mintii. 

Bratara cu simboluri din lemn, pe elastic


Bratara cu simboluri din lemn, pe elastic, un accesoriu deosebit ce atrage norocul si succesele la examene.

Pandantiv din cristal de granat, forma bruta


Granatul simbolizeaza prietenia, fidelitatea, credinta. Purtat la gat, previne melancolia. Inca din vremea scitilor se credea ca acest cristal ajuta la revitalizarea organismului, regenereaza sangele, normalizeaza tensiunea arteriala, este utilizat in tratarea artritei, reumatismului, a tulburarilor mentale, creste puterea de concentrare. 
De asemenea se mai credea ca granatul este capabil sa apere purtatorul de dusmani, indepartandu-i, precum si sa stimuleze imaginatia, sa ajute in dragoste si in relatia de cuplu prin captarea energiilor pozitive. 
Protejeaza nativii din zodiile Capricorn (Iepure), Berbec, Scorpion si Leu. 

Pandantiv din ochi de soim pe siret reglabil


Se spune ca ochiul de soim mareste increderea in sine, confera demnitate si integritate, util in probleme ale coloanei vertebrale si celor care spun "Eu nu pot....". 
De asemenea se credea ca aceasta piatra indeparteaza timiditatea, confuzia, atrage linistea, intelegerea si spontaneitatea. Se spune ca purtatorul dobandeste profunzime, claritate si luciditate. 
Protejeaza nativii din zodia Varsator. 
Comentarii