Talismane pentru profesie

 Imi amintesc de o doamna profesoara din liceu care ne spunea ca daca nu puteti fi cu persoana iubita, macar sa va alegeti o profesie pe care sa o iubiti. In ultimul timp, am realizat ca nu am ales profesia potrivita si ca ar fi momentul sa fac ceva in privinta asta. Pe langa o evaluare draconica a ceea ce imi doresc si ce as vrea sa prestez profesional vorbind, mare iubitoare de talismane si amulte, cum ma stiti, ma gandeam ca nu ar fi rau sa port un astfel de talisman pana ma dumiresc eu ce si cum. Am gasit cate ceva pe acest site:Talismane-Amulete.ro, ramanand sa ma hotarasc asupra unuia dintre ele.
Propunerile mele sunt:

Talisman din metal nobil pentru profesie ( ca tot e nebunia cu simbolurile marine anul asta)


Purtati acest talisman atunci cand va cautati un nou loc de munca sau doriti sa avansati in plan profesional. 

Set de bijuterii: pandantiv pe lantisor si cercei 


Set de bijuterii: pandantiv pe lantisor si cercei - un accesoriu minunat si elegant, util pentru doamnele si domnisoarele care vor sa atraga atentia si admiratia celor din jur si sa-si scoata in evidenta feminitatea si elegenta. 

Pandantiv din imitatie de cristal


Pandantiv din imitatie de cristal si ingerul protector - remediu excelent pentru planul profesional. Este ideal pentru protectie in tot ceea ce intreprindeti in acest plan, reusita in afaceri si cariera. 

Pandantiv din metal cu imitatie de chihlimbar


Pandantiv din metal cu imitatie de chihlimbar, pe siret negru din piele pentru gasirea unui loc de munca. 
Cunoscut sub numele de chihlimbar, aceasta rasina mai poarta numele de ambra, recunoscuta pentru puterile ei vindecatoare si purificatoare. Stimuleaza intelectul, alunga depresia, incurajeaza seninatatea si sporeste increderea. Se spune ca aceasta absoarbe durerea si energia negativa din corp. 

Bratara din metal nobil cu cristale de piatra soarelui (cel mai tentant)


Bratara din metal nobil cu cristale de piatra soarelui, ochi de tigru si aventurin - ideala pentru a reintra in gratiile unui sef sau superior, pentru a fi remarcata si pentru a avansa in plan profesional. 

Talismanul anului din ochi de tigru, pe siret (ar putea fi o obtiune)


Talismanul succesului din ochi de tigru, pe siret negru reglabil, un remediu ideal pentru a atrage succesul si oportunitatile favorabile in acest an. Purtati-l daca aveti de incheiat contracte sau afaceri importante, daca aveti de sustinut examene sau inteviuri pentru noi locuri de munca, daca sunteti supus la operatii sau orice interventii chirurgicale, daca incepeti o noua relatie sentimentala sau incheiati una veche, pentru a atrage armonia. 
Acest talisman are capacitatea de a debloca chakra Manipura,chakra situata deasupra ombilicului. 

Comentarii