Talismane pentru succes

Probabil ati auzit de multe ori expresia "X este un om de succes, are o cariera de succes, etc,". Pentru mine "succes" este un termen relativ care depinde de foarte multi factori, printre care unii pe care nu ii putem controla. As inlocui cuvantul in cauza cu "izbanda" sau "reusita", mult mai apropiate de gusturile mele. Acum nu cred ca este impetios necesar sa aveti succes in toate domeniile, deoarece si din nereusite avem foarte multe de invatat. Imi amintesc un citat superb al lui Albert Einstein care spune cam asa : "Incearca sa fi un om de valoare si nu neaparat un on de succes!"
Dar totusi, daca purtarea unui taliman sau amulteta ne va ajuta la asta de ce nu. Promit sa fac un astfel de experiment si sa va prezint rezultatele apoi, dar pana atunci sa va arat ce talismane as alege eu sa port, mai ales ca fita, ca tot este vara si un obiect de podoaba mai altfel, da bine. 
Toate produsele le gasiti aici:


Cercei din metal cu scoica marina (imi plac foarte mult)


Cercei din metal cu scoica marina - Trifoi cu 4 foi - ideali pentru noroc si succes in tot ceea ce intreprindeti, pe toate planurile. 

Bratara din metal cu scoica marina - Fluturi


Fluturii reprezinta dorinta de evadare si de schimbare. Purtati aceasta bratara daca doriti sa schimbati ceva in viata dvs. 

Colier cu simbolul dublei fericiri din agat


Colier cu simbolul dublei fericiri si numarul 8 pe agat cu doua fete. 
Numarul Opt atrage dragostea fara sfarsit, succesul si bogatia. 
Simbolul Dublei Fericiri este un remediu Feng Shui pentru activarea norocului in dragoste si imbunatatirea performantelor profesionale. 

Cele trei feluri de energii - Talisman din metal cu agat


Cele trei feluri de energii - Talisman din metal cu agat pe siret negru, cerat, de lungime reglabila. 
Acest talisman simbolizeaza circulatie infinita a energiei, contopind-o pe cea a corpului si mintii cu sufletul. Contribuie la protectie si la obtinerea ajutorului de la persoanele din jur. 
Agatul in aceasta combinatie contribuie la succes in tot ceea intreprindeti, mai ales daca se lucreaza in echipa. 

Talisman din ochi de tigru pe siret negru cerat (unul dintre preferatele mele)


Talisman din ochi de tigru pe siret negru cerat, un model deosebit si un remediu excelent pentru protectie, pentru atragerea sanatatii, armoniei, al succesului, al dragostei si al reusitelor. Purtati acest minunat accesoriu si anul acesta toate proiectele propuse se vor realiza, veti gasi solutii la probleme, veti fi plin de curaj si forta pentru a trece peste incercari si veti inlatura energiile neagtive, deochiul, farmecele, concurenta si invidia. 

Bratara din siret rosu cu Bufnita Aurie a Succesului


Purtati aceasta bratara pentru a va mari sansele de succes la examene, teste, interviuri si competitii de orice fel. 
Bufnita este unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui pentru succes academic. 

Comentarii