Portofele feng-shui


  Portofelul este unul dintre lucrurile de baza ale fiecarui om si este  definit a fi "un obiect din piele, din material plastic etc., în forma unor coperți mici cu mai multe despărțituri interioare, în care se păstrează bani, acte etc.
  Au fost inventate la sfarsitul anilor 1600, dupa introducerea monedei din hartie in anul 1690, inlocuind treptat portmoneele in care se tineau monelele metalice pana atunci.
Portofelul, asa cum il cunostem astazi, care are compartimente pentru carduri, acte, bancnote si monede a aparut in anul 1950 in momentul inventiei primului card de credit. In momentul de fata putem le putem gasii in diferite forme, modele si marimi mai ales in scopuri stilistice, decat functionale.
De mentionat este faptul ca atunci cand doriti sa va achizitionati un portofel este indicat sa il achizitionati in culorile: rosu, negru, albastru sau verde pentru a atrage abundenta financiara. 
Atunci cand doriti sa faceti cadou cuiva un portofel musai trebuie sa contina si niste bani in el. 
Pentru atragerea banilor purtati in potofel o bancnota in forma de piramida.
Pastrati ordinea in portofelul dumneavoastra! Nu amestecati monede cu bancnote, carduri , bonuri fiscale etc., haosul pe care il regasim aici va fi si in situatia dumneavoastra financiara.
Prietenul meu de nadejde in pastrarea banilor este acesta:


Sunt foarte incantata de al, are fermoar, este foarte bine compartimentat,nu a costat mult ( nu este din piele) si mi se potriveste.
Daca va doriti un potofel cu simboluri feng-shui, va recomand sa vizitati magazinul online: 
Feng.Shui.ro. De aici mie mi-au placut urmatoarele portofele:

Portofel Feng Shui din matase cu ideograme/simboluri


Atrage abundenta si banii in viata dvs.

Portofel Feng Shui negru, cu flori de bun augur


Portofelul are trei compartimente separate, care se inchid fiecare cu fermoar si, prin designul sau, atrage banii si abundenta in viata dvs. 

Portofel Feng Shui cu simbolul Yin Yang


Portofel Feng Shui cu simbolul Yin Yang - un remediu excelent pentru atragerea banilor in viata dvs, si a oportunitatilor aducatoare de castiguri. Acest remediu va protejeaza impotriva furtului si pierderilor financiare. 


Comentarii