Unde gasim carti din domeniul esoteric?

Pentru iubitorul de esoterism si istorie, asa cum ma declar si eu, o carte buna este o "mana cereasca" din doua motive:
  • nu ai timp sa citesti tot felul de teorii si sa tot cauti pana gasesci ceea ce te intereseaza, deci scurt si la obiect;
  • nu iti prea da mana sa cheltui banii aiurea.
Cartile pe care mi le doresc pentru colectia personala sunt acestea:

Spiritul samanic


"Spiritul Samanic" constituie un ghid singular de realizare a auto-împlinirii si reintrarii în acord cu natura, folosind întelepciunea samanica extrasa din culturi din toata lumea. în aceasta lucrare, Kenneth Meadows ne prezinta Samanica, o stiinta spirituala de a trai, un mod practic de a ne percepe realitatea multidimensionala, în scopul de a cultiva si rafina Spiritul launtric.
Folosind structura simbolica a Rotii Medicinii - care ne ajuta la stabilirea unui simt al directiei, la extinderea perceptiei si la analizarea relatiilor - Meadows prezinta treizeci si trei de experimente practice din experienta sa, care ajuta cititorul la descoperirea adevarului despre propria fiinta. Abordarea sa integreaza concepte samanice universale, culese din zone ca America de Sud si de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, India, China si Polinezia, pentru a arata cititorilor modul în care îsi pot da frîu liber potentialelor calitati latente, pot genera creativitatea si pot aborda încercarile vietii cu încredere si calm.

Edgar Cayce - Despre sanatate si boala


Carol A. Baraff a încorporat cei patruzeci de ani de cercetare si scrieri pe subiectul sanatatii holistice rezultate în urma lecturilor lui Edgar Cayce într-un ghid simplu dar complet de sanatate de zi cu zi, alcatuit din. solutii practice, remedii naturale si perspective de sanatate holistica primite de la "parintele medicinii holistice" însusi. Baraff si-a divizat cartea în patru sectiuni de referinta, usor de urmat. 
Dieta - Ce este bine, ce nu e bine? Care sunt beneficiile unor ingrediente simple precum uleiul de masline, migdalele, grasimea, ciocolata, vinul si altele. 
Ajutoare si strategii pentru sanatate - Solutii si remedii pentru a ne mentine sanatosi din cap pâna-n picioare. Aflam aici despre uleiul de ricin (ca aplicatie) si beneficiile ardeiului Cayenne, luminile vindecatoare, Ipsab (pentru gingii sanatoase), Atomidina, cure cu apa si altele. 
Probleme si afectiuni curente - Ce te supara astazi? Cauta printre remediile din carte pentru a te simti mai bine. Sunt oferite solutii practice pentru dureri în gât, constipatie, artrita, o simpla raceala si alte indispozitii ale zilei. 
Perspective holistice - lucrarea de fata încheie cu o privire de ansamblu asupra practicilor holistice si remediilor suplimentare, prin utilizarea uleiurilor esentiale, pietrelor vindecatoare si activitatilor respiratorii pentru întinerirea totala a corpului. 
Edgar Cayce afirma ca "Spiritul este viata, mintea este constructorul, iar corpul fizic este rezultatul". Un alt mod de a rezuma aceasta este a trai viata din interior catre exterior.

Totul despre reflexologie


Reflexologia este o terapie sigura si delicata care activeaza mecanismele de autovindecare ale corpului si ajuta la combaterea stresului. Aceasta carte extrem de cuprinzatoare contine tot ce trebuie sa stii despre acest subiect, inclusiv despre hartile mâinilor si labelor picioarelor, despre tehnicile pe care trebuie sa le aplici la nivelul punctelor reflexe, sfaturi despre felul în care trebuie sa te pregatesti pentru o sedinta de reflexologie si suite de miscari pas cu pas pentru tratarea întregului corp. 
Cartea contine un director detaliat si instructiuni referitoare la maniera în care poti alina sau vindeca simptomele celor mai comune boli, de la problemele digestive la cele ale pielii, plus o gama de tratamente specializate pentru copii, cupluri si oameni în vârsta. Pe scurt, daca ai aceasta carte, nu vei mai avea vreodata nevoie de un alt ghid de reflexologie.

Misterele astrologiei egiptului antic


In aceasta carte veti intalni reluarea unei vechi traditii de calculare a horoscopului tinand cont nu numai de pozitia zodiacului, ci si de forta intrinseca pe care se pare ca o degaja structura numelui. Se va folosi metoda cabalistica de transformare a literelor in simboluri cifrice, cifre cu care se vor corecta astfel aspectele figurilor cercurilor planetare, existente la naotere sau in diferite momente ale vietii. 
Exista cercetari psihologice in zilele noastre care incearca sa demonstreze chiar o legatura intre eufonia numelui si tipul de psihologie al unui individ. Speculatiile mai pot viza si mediul familial si educational specifice unor nume, medii in care stim ca individul se formeaza. Putem lua in consideratie terenul genetic pe care acesta il mosteneste. 
Atragem atentia cititorului si asupra altui capitol din aceasta carte, Tarotul, acea Carte de aur a magilor in care veti observa ca lamele negre majore poseda trei tipuri de semnificatii referitoare la lumea Divina, Spirituala si Fizica (cu echivalentele lor: gandire, vointa, actiune). Majoritatea 
Dintre noi am vazut sau „ne-am facut” un bioritm la calculator. Stim in consecinta ca cele trei cicluri (afectiv, fizic oi intelectual) au un aspect decalat, inregistrand valori diferite intr-un moment anume.

Explorarea visurilor


Explorarea visurilor se face pe 4 niveluri: 
- Reamintirea visurilor si folosirea lor pentru schimbarea vietii 
- Transformarea din observator in participant activ in vis 
- Descoperirea propriei intelepciuni interioare si experientei transcedentale 
- Realizarea de modificari majore in propria viata. 
Cartea contine informatii complete pentru fiacare nivel.

Aceste carti si altele din domeniu le gasiti aici: anticariat-ezoteric.com. Pe langa carti la preturi rezonabile, beneficiati si de  urmatoarele facilitati:

20% reducere la toate preturile! 
La preturile afisate primiti o reducere de 20% la finalizarea comenzii.
Taxe postale 0 (dupa aplicarea reducerii de 20%)
pentru comenzi mai mari de 100 RON.
Taxe de curier 0 (dupa aplicarea reducerii de 20%)
pentru comenzi mai mari de 350 RON.
Cadouri surpriza la fiecare 100 RON comandati.

Comentarii