Mebahiah-ingerul pazitor al celor nascuti intre 22-26 decembrie

Din punctul meu de vedere, ingerul pazitor este cea mai apropiata entitate la care putem apela si cel care ne cunoaste cel mai bine. Cei nascuti intre 22-26 decembrie sunt calauziti de Mebahiah. Il puteti invoca mai ales miercurea.
Arhanghelul lui director este Haniel.
Ordinul lui este cel al principatelor.
Harul lui este cel al iubirii universale.
Sfera lui este cea a frumusetii.
Planeta lui este Mercur.
Mebahiah este un inger care ne ajuta atunci cand avem nevoie de inspiratie si ma gandesc aici la cei care practica arta sub toate formele ei. Deschide inima catre calea spirituala si aduce un echilibru interior ce permite oamenilor sa fie mai obiectivi in relatiile sentimentale. Rolul sau este si de a ne indeparta de preocuparile prea materialiste si pragmatice.
Un rol al acestuia pe care trebuie neaparat sa il mentionez este ca Mebahiah sporeste fecunditateain toate sensurile cuvantului, deci daca va doriti cu ardoare un copil nu uitati sa apelati la ajutorul lui. 
Va repet, ingerii pe care vi prezint sunt ingerii pazitori ai persoanelor nascute intr-o anumita perioada, dar si noi ceilalti putem apela la ei pentru a ne ajuta sa rezolvam o problema care face parte din sfera lor de influenta. Nu uitati sa va rugati la maximul doi ingeri.
Fizic, sporeste fecunditatea si fertilitatea.
Psihic, dezvolta un caracter flexibil si bland.
Practic, ajuta in orice misiune sociala sau personala.
Virtutile sale spirituale sunt: puterea de concentrare si alungarea gandurilor daunatoare.
Sursa:"72 de ingeri" de M. Labonte.

Comentarii