Profitati de reducerile de pe Libris.ro- peste 5000 de titluri cu preturi sub 10 lei!

     Va povesteam intr-un articol precedent ca editura mea preferata este Libris.ro , deoarece isi intampina clientii diferite promotii, transport gratuit si mici cadouri.
Perioada aceasta gasiti pe site-ul lor peste 5000 de titluri cu preturi sub 10 lei. Vreau sa va prezint cateva carti din domeniul de care ne ocupam, care m-au tentat ( gasiti promotii in toate domeniile):

Zen si arta fericirii - Chris Prentiss


Zen și arta fericirii se recomandă tuturor celor care vor să-și înfrumusețeze viața spirituală, să lupte cu stresul cotidian și să-și îmbunătățească starea fizică și sufletească. Fiecare își creează singur realitatea. Aceasta este maxima ezoterică de la care pornește bestsellerul lui Chris Prentiss.
Autorul privește cu înțelegere, bucurie și umor spre întâmplări comune și provocări ce trebuie transformate în oportunități. Chriss Prentiss apelează la filozofie, la știință și la experiența personală și ne dezvăluie înțelepciunea practică și calea spre fericirea de fiecare zi. Cartea lui își are locul oriunde există un om dispus să învețe să fie fericit.

Initiere in iubirea karmica - Paolo Crimaldi


Cartea prezintă dinamicile, dezvoltarea şi evoluţia legăturilor karmice, altfel spus, a iubirilor provenite din trecut. Întâlnirea cu partenerul – înţeleasă ca regăsire karmică – şi continuarea unui parcurs întreprins undeva, în trecut, conştientizarea faptului că acesta urmează să fie determinant pentru viitorul relaţiei înseşi, ducând la depăşirea sau, dimpotrivă, la stagnarea acelei karme legate de afectivitatea pe care o purtăm cu noi de-a lungul nenumăratelor vieţi prin care trecem.

Cartea abundentei - John Randolph Price


Adevărata Sursă de bani este Prezenţa Interioară – Sinele dinlăuntrul tău, nu mintea ta raţională sau gânditoare. SinguraSursă a oricărei forme de abundenţă este Prezenţa Divină dinlăuntrul tău. Atât timp cât mintea ta se focalizează asupra acestei Cauze, fluxul energiei (abundenţei) va curge liber în viaţa ta. Invers, atât timp cât te vei focaliza asupra efectelor, tu vei bloca automat acest flux. Cu cât vei deveni mai impersonal în ceea ce priveşte sursa de provenienţă a banilor tăi (slujbă, salariu, comisioane, investiţii, partenerul de viaţă, etc.), cu atât mai personal te vei raporta la adevărata Sursă a banilor tăi. Cu alte cuvinte, cu cât vei cultiva o relaţie mai strânsă cu Sinele tău Divin, cu atât mai mare va fi abundenţa din viaţa ta.


Magia divina - Doreen Virtue


Atata vreme cat traim pe planul pamantesc,materia este reala pentru noi.Ea nu este mai putin reala,doar pentru ca intelegem adevarul stiintific despre atomi,sau invataturile Hermetice despre natura mentala a Universului.Putem controla materia,prin aplicarea fortelor superioare.Este mai bine decat a ne preface ca materia nu exista.Legile naturale sunt constante si nu putem scapa de ele.Cu toate astea,putem invinge aceste legi,prin aplicarea altora,superioare.

Ghid practic pentru schimbarea stilului de viata - Letitia Cosma


Ce anume aduce nou această carte? O abordare extrem de proaspătă, interesantă şi inteligentă a modului în care putem aplica în viaţa noastră de zi cu zi, toate învăţăturile pe care le primim din cărţi de spiritualitate, din cursuri, seminare si conferinţe, astfel încât ele să nu se piardă sau să devină motiv de manifestare exacerbată a egoului, ci hrană pentru suflet şi trup - aşa cum e normal să fie. Doamna Letiţia Cosma ne oferă experienţa dumneaei, a unei persoane obişnuite, fără titluri şi diplome cu care ne-au obişnuit atâţia "maeştri" care au apărut în ultimii ani. Este o persoană plină de bun simţ, cu multă cunoaştere de spiritualitate şi care a înţeles ESENŢA - să fii un învingător, să doreşti să evoluezi pe toate planurile şi să nu te dai bătut, chiar şi atunci când eşti în depresie, când nu ai prea mulţi bani şi locuieşti într-un oras mic, unde nu primeşti prea mult sprijin în ceea ce faci.
Cartea Letiţiei este un suflu de aer proaspăt, într-o piaţă plină de cărţi sofisticate. Ea se adresează persoanelor care nu ştiu ce să facă, ce drum să apuce şi, mai ales, cum să se salveze din abisul de frustrări, neputinţe, nesiguranţă şi multă suferinţă.

Protocolul de la Toronto - Serge Monaste


Populaţiile, după cum ştim, nu au memorie istorică. Repetă la nesfârşit greşelile trecutului, fără a-şi da seama că tocmai aceste erori le-au condus părinţii, înaintea lor, spre aceleaşi scadenţe pe care le vor trăi sub o formă agravată înainte de sfârşitul secolului nostru. Observaţi, de exemplu, prin ce au trecut bunicii lor la începutul acestui secol, graţie muncii înverşunate a predecesorilor noş­tri. După ce au cunoscut, fără limite, liberalizarea moravurilor, abolirea moralei şi, cu alte cuvinte, rătăcirile spiritului, au cunoscut ‚,Criza economică”, iar apoi, războiul. În prezent, copiii şi nepoţii lor se îndreaptă spre un deznodământ asemănător, dar şi mai grav, căci de astă dată finalul ne va permite în sfârşit să ne punem pe picioare‚,Noua Ordine Mondială”, fără ca nici unul dintre ei să-şi dea seama, fiind mult prea preocupaţi cu toţii de a-şi satisface în proporţie exagerată necesităţile senzuale cele mai primare.
„Planul roșu”

Daca doriti sa vedeti promotia clic aici:


Libris.ro

Comentarii