Vaza feng-shui

   Va povesteam ca personal ador arta feng-shui, dar sustin ideea ca obiectele care ne inconjoara trebuie sa respecte doua criterii:
  • sa fie accesibile pentru noi. Nu vad rostul in a cheltui salariul pe o luna pentru un astfel de achizitii.
  • sa fie utile. Este important ca atunci cand faceti cumparaturi de acest gen sa va ganditi si la utilitatea obiectului in sine.
In categoria mentionata mai sus as incadra vaza. Pentru noi femeile, florile, sub toate formele si culorile lor sunt acele lucruri marunte care ne insenineaza ziua. Pentru asta este musai sa avem in casa o vaza in care sa le asezam.
Va propun sa "aruncati o privire" si asupra propunerilor acestui magazin online ( eu as face urmatoarele alegeri):


Vas din ceramica, de culoare rosie


Vas din ceramica, de culoare rosie, cu Simbolul Dublei Fericiri - PENTRU ELEMENTUL FOC 
Un minunat vas in care puteti sa puneti flori, cristale sau monede. Reprezinta cadoul ideal pentru o persoana care are ca element Focul. Il va ajuta sa creasca pe toate planurile si va avea parte de noroc in dragoste. 
Perioadele corespunzatoare nativilor caracterizati de acest element: 2 februarie 1946 - 9 februarie 1948 12 februarie 1956 - 17 februarie 1958 21 ianuarie 1966 - 29 ianuarie 1968 31 ianuarie 1976 - 6 februarie 1978 9 februarie 1986 - 16 februarie 1988 19 ianuarie 1996 - 27 ianuarie 1998 26 ianuarie 2006 - 6 februarie 2008.

Vaza din ceramica pictata cu ideograme norocoaseVaza din ceramica pictata cu ideograme norocoase, un remediu excelent pentru noroc si protectie in toate planurile. Atrage sansele favorabile si inlatura energiile negative. 
Poate fi si un cadou deosebit pentru prieteni si cei apropiati.


Vas Feng Shui cu ideograma norocului - mare


Vas Feng Shui - elementul Foc, ideograma norocului aurie, din ceramica, lucrat si pictat manual. 
Utilitzari: Poate fi folosit cu succes in bucatarie, baie, pot fi amplasate creioanele in ele, sau puteti face un vas al bogatiei, tinand banii marunti in el. 
De asemenea este deosebit de util in purificarea bijuteriilor si a cristalelor. Este suficient sa le lasati 24 de ore in vas si veti constata schimbarea. 

Vaza Feng Shui din ceramica, cu elemente de bun augur


Vaza Feng Shui din ceramica, cu elemente de bun augur, lucrata manual pentru flori de dimensiuni reduse si alte plante decorative.
Este un simbol Feng Shui, care aduce armonie si echilibru in spatiul in care este amplasat. 

Vaza Feng Shui cu bujorii dragostei si pasarile fericirii


Vaza Feng Shui cu bujorii dragostei si pasarile fericirii din portelan.
Acest remediu Feng Shui este potrivit pentru persoanele care au nevoie de pasiune, iubire si noroc in dragoste. 


Comentarii