Cifra 8, cel mai norocos numar in perioada 2004-2024

 
 Dupa cum deja stiti, sunt un mare fan al artei feng-shui, astfel incat nu puteam ramane nepasatoare la unul dintre cele mai puternice simboluri in aceasta perioada.   Cifra 8 devine cel mai norocos numar in perioada 2004- 2024.
Simbol al infinitului, reprezinta in feng-shui iubire vesnica, noroc, abundenta, prosperitate materiala si continuitate. 
     S-a ajuns la concluzia ca steaua 8, a apei, este extrem de puternica in generarea norocului de avere, atunci cand este activata. In perioada 8 vom asista la cresterea influentei tarilor si provinciilor asezate in nord-estul oricarei mase de pamant, deoarece punctul cardinal corespunzator cifrei 8 este nord-estul. Pentru activarea lui este bine sa purtam sau sa punem in locuinta simbolul lui 8 culcat, adica al infinitului. Cei cu numar KUA 8 au parte de o perioada foarte norocoasa. Face parte din grupul numerelor benefice, adica a stelelor albe in tehnica stelelor zburatoare.
    Simbolul galben al cifrei infinitului 8, este un amplificator perfect pentru sectorul de prosperitate in care se indreapta steaua zburatoare a prosperitatii. Aceasta stea cu proprietati feng shui de pamant, va aduce norocul bun de bogatie.
   Prin abilitatile sale benefice, aceasta stea va aduce recunoastere si noroc membrilor familiei si va imbunatati si lega conexiunile cu rudele si prietenii apropiati. Pe langa asta, membrii familiei vor primi sprijin si suport, in terminarea studiilor sau avansarea in cariera, de la persoane importante si influente.

Pe site-ul Talismane-Amulete.ro, va asteapta o varitate de produse cu acest simbol.
Mai jos, va prezit cateva astfel de produse, care mi-au placut in mod deosebit (alaturi de imaginea produsului, va prezint si descrierea lui facuta pe site).
Nu uitati sa profitati de reducerile de pe site!


Colier cu cifra opt pe agat


Colier cu simbolul dublei fericiri si numarul 8 pe agat cu doua fete. 
Numarul Opt atrage dragostea fara sfarsit, succesul si bogatia. 
Simbolul Dublei Fericiri este un remediu Feng Shui pentru activarea norocului in dragoste si imbunatatirea performantelor profesionale. 

Bratara cu cifra 8 placata si strasuri, pe elastic


Bratara cu cifra 8 placata si strasuri, pe elastic, cu cristale de onix - reprezentand infinitul, curgerea lina a energiei si norocul in tot ceea ce intreprindeti. 

Colier la baza gatului, simbolizand cifra 8


Colier la baza gatului, simbolizand cifra 8, infinitul si curgerea lina a energiei. 
Purtati acest colier pentru a avea succes in tot ceea ce intreprindeti si a primi ajutorul celor din jur. 

Colier Feng Shui cu cifra 8 din jad galben


Colier Feng Shui cu cifra 8 din jad galben, un accesoriu deosebit si totodata un remediu ideal pentru atragerea norocului si reusitelor, dar mai ales pentru prosperitate si bogatie. 

Cifra 8 stilizata, din metal nobil, cu strasuri


Cifra 8 stilizata, din metal nobil, cu strasuri - o bijuterie deosebita care indeparteaza energia negativa din viata dvs. si atrage vitalitatea. Purtati acest talisman daca sunteti obosita si va simtiti lipsita de forta, pentru a va revigora organismul. 

Comentarii