Produse feng-shui din Malaezia

     Dupa cum stiti deja, eu apreciez foarte mult site-ul  Feng.Shui.ro, oamenii care lucreaza acolo si grija pe care o au pentru fiecare client in parte, asa ca m-am bucurat foarte mult cand am descoperit ca  are o rubrica denumita Produse Feng Shui din Malaezia (pe www.feng.shui.ro).
    Mai jos vreau sa va prezint produsele care m-au cucerit, deci sa incepem:

Moneda Nanbu


Forma acestei monede a fost creata pentru a proteja norocul speculativ al celor care pariaza la casele de pariuri sau a celor care fac speculatii la bursa. Caracterele "Jin Yi Liang" se traduc cu "o uncie de aur". Caracterul "Nan Bu Ma Shi" semnifica ringul bursier si pista de alergari a cailor, in regiunea sudica a Chinei - locul unde se paria cel mai mult. 
Se poarta in poseta, geanta, borseta pentru a atrage norocul si sansele favorabile. 

Bratara Feng Shui a prosperitatii 1+1 gratuit


Elementele care alcatuiesc aceasta bratara pe elastic vor contribui la stimularea energiilor pozitive, fiind ideala pentru a atrage bogatia si a mari averea. 
Semintele de Rudraksha si cristalele multifatetate vor atrage oportunitatile de bani in viata dvs., marindu-va incasarile din surse neasteptate. 
Ideala pentru femeile de afaceri. 

Bratara de protectie impotriva energiilor ostile 1+1 gratuit


Bratara Feng Shui de protectie impotriva energiilor ostile, pe elastic. 
Purtati aceasta bratara daca sunteti afectata de steaua #3 a ostilitatii la locul de munca sau acasa sau daca sunteti victima barfelor de orice fel. Aceasta bijuterie va contribui la eliminarea energiilor negative, a certurilor si a invidiilor. Ea indeparteaza persoanele invidioase din calea dvs. 

Set de 3 pisici Maneki Neko cu pepite, monede si sfera


Set de 3 pisici Maneki Neko cu pepite, monede si sfera din cristal - un remediu care atrage clientii din toate directiile, deoarece fiecare pisicuta priveste in alta directie si toate trei sustin sfera. Sfera simbolizeaza, in acest caz, norocul din cer. 
Se amplaseaza in magazin, spatiu comercial, showroom sau birou. 

Canaf Feng Shui cu dragonul care protejeaza casa din cristal


Canaf Feng Shui cu dragonul care protejeaza casa si nod mistic - un remediu deosebit pentru acest an, care va asigura protectia casei impotriva furturilor, calamitatilor si energiilor negative. Stimuleaza energia Ki prin sferele energizante si atrage oameni cu ganduri bune si bogatie prin sferele de peridot. 
Un remediu complex si deosebit, care nu trebuie sa va lipseasca din casa conform celor spuse de Lillian Too la Extravaganza. 

Pandantiv unisex Feng Shui cu moneda Pa Kua


Pandantiv unisex Feng Shui cu moneda Pa Kua pe siret negru impletit, cu inchizatoare metalica - ideal pentru a atrage norocul in dragoste si a activa planul sentimental in acest an. Reprezinta norocul din cer prin forma rotunda si norocul de pe pamant prin patratul din mijloc. 

Bratara Feng Shui cu moneda antica


Bratara Feng Shui cu moneda antica, cu 4 ideograme de protectie, noroc, bogatie si reusita, sfere colorate si piele neagra. 
Unisex. Reglabila. Un remediu deosebit de puternic pentru succes si examene de orice fel. 

Colier din jad, reglabil, cu Nodul Mistic


Colier reglabil, cu Nodul Mistic din jad, reglabil - ideal pentru noroc si protectie impotriva energiilor negative, farmecelor, vrajilor si dusmanilor. 
Nodul Mistic reprezinta norocul infinit si curgerea lina a energiei.


Comentarii