Suport pentru betisoare parfumate

   
 Iata, ca a venit si toamna! Anotimpul asta este preferatul meu, luna septembrie, cel putin. Nu te mai topesti de caldura, dar nici nu te copleseste inca frigul.
  Incepand cu luna octombrie,  ma loveste asa un dor de aromaterapie, ca umplu toata casa cu lumanarele parfumate, betisoare si uleiuri esentiale. Dintre toate cel mai mult, (doar in anotimpul rece, ca vara nu le suport) betisoarele parfumate, cu cat sunt mai aromate, mai sofisticate, cu atat mai bine.      
  Si, cum sunt foarte atenta la detalii, trebuie musai ca suportul pentru betisoare sa fie cat mai original si sa imi exprime starea de spirit din acel moment. De, ce sa zic, fiecare cu nebuniile lui!.
Niste suporturi interesante am gasit aici: Uleiuri/Esente aromaterapie (pe www.feng.shui.ro), daca va tenteaza, va recomand sa vizitati site-ul, mai ales ca in perioada asta are urmatoarea oferta:
                                                     Bonificatiile curente

Eu mi-am ales urmatoarele produse:

Suport pentru betisoare parfumate


Suport pentru betisoare parfumate, din lemn cu ornamente din metal auriu. 

Suport de betisoare si conuri parfumate, cu Buddha


Suport de betisoare si conuri parfumate, cu Buddha Tamaduitorul, din metal, cu Simbolul Sanatatii si Longevitatii, un remediu ideal pentru purificarea si echilibrarea energiilor din caminul dvs. Buddha Tamaduitorul este un simbol de protectie si de sanatate, un remediu pentru intreaga familiei, pentru atragerea sanatatii si a vietii lungi lipsita de boli sau accidente.
BONUS veti primi o cutie cu conuri parfumate. 

Suport de betisoare si conuri parfumate, cu Elefant


Suport de betisoare si conuri parfumate, cu Elefantul Fertilitatii, din metal, cu Simbolul Sanatatii si Longevitatii, un remediu ideal pentru purificarea si echilibrarea energiilor din caminul dvs. Daca doriti sa aveti copii sanatosi amplasati acest remediu in casa dvs. 


Suport de betisoare si conuri cu Mana lui Fatima


Suport de betisoare si conuri cu Mana lui Fatima, din cermica, lucrat manual. 
Un remediu Feng Shui, care pe langa utilitatea practica de ardere a betisoarelor sau conurilor este si un simbol de protectie si noroc. 

Suport pentru betisoare si conuri parfumate din onix


Suport pentru betisoare si conuri parfumate din onix - Yin-Yang. 
Ideal pentru arderea in siguranta a betisoarelor si conurilor parfumate. 

Comentarii