Lucrurile simple care ne schimba viata:lumanarile feng-shui


Arta feng-shui, ne pune la dispozitie numeroase produse si simboluri pe care le putem utiliza pentru a ne schimba viata in bine.
  Dupa cum ati putut observa, in ultimele luni, nu am avut postari pe blog, motivul fiind acela ca am reusit sa imi schimb locuita si am fost ocupata cu tot ceea ce tine de acest lucru. Tot in perioada aceasta am invatat cat de mult conteaza gesturile mici si lucrurile aparent fara valoare.
  Din punctul meu de vedere, produsele de aromaterapie fac parte exact din aceasta categorie. Prea ocupati cu problemele zilnice, uitam sa apreciem ceea ce avem, devenim prea concentrati sa obtinem cat mai mult si in tot acest timp, ne comparam cu cei care au mai mult si ne simtim fara valoare.
  Asa ca astazi, va propun sa vorbim despre un produs pe care fiecare dintre noi l-am folosit macar o data: lumanarile. Nu cred ca exista cineva care sa nu fi aprins o lumare pentru cineva drag trecut in nefiinta, in lacasul de cult cu diferite ocazii sau acasa cand dorim o anumita aroma in incapere.
  Ceea ce va propun este sa faceti acest exercitiu: intr-o seara sa aprindeti o lumanare a carei aroma va place foarte mult, si in cealalta seara sa nu faceti acest lucru, apoi sa constatati modul in care va simti in fiecare dintre cele doua seri, puteti folosi pentru asta selectia de produse pe care am ales-o mai jos, produse pe care le puteti gasi aici:
Nu uitati: Noi suntem artizanii propriei vieti si bucurati-va de lucrurile simple!


Lumanare cu gel si sare de baie - galbena
Lumanare cu gel si sare de baie - galbena - un remediu pentru atragerea norocului pe toate planurile.


Set de lumanari ale celor cinci elemente

Set din lemn negru, pictat manual, cu lumanarile celor cinci elemente - un remediu ideal pentru echilibru pe toate planurile.

Set Yin-Yang cu lumanarile anuluiSet Yin-Yang din lemn negru, pictat manual, cu lumanarile anului 2016. 
Este ideal ca remediu de sanatate dragoste si protectie pentru anul 2016.

Set de 7 lumanari parfumate pentru cele 7 chakreSet de 7 lumanari parfumate pentru cele 7 chakre, cate o lumanare pentru fiecare chakra, avand urmatoarele arome:

- Muladhara - Chakra 1 (rosie) - Aroma: Menta, Mosk

- Swadhishthana - Chakra 2 (portocalie) - Aroma: Cedar, Rosmarin

- Manipura - Chakra 3 (galbena) - Aroma: Lamaie, Grapefruit, Bergamot

- Anahata - Chakra 4 (verde/roz) - Aroma: Lavanda, Portocala, Mandarina

- Vishudda - Chakra 5 (albastra) - Aroma: Musetel, Tradafir

- Ajna - Chakra 6 (mova) - Aroma: Lavanda, Musetel

- Sahasrara - Chakra 7 (violet) - Aroma: Patschuli, Tamaie .

Lumanare Feng Shui - Ingerul Bogatiei


Lumanare Feng Shui - Ingerul Bogatiei - un remediu pentru a iesi din impas financiar, pentru ritualuri legate de bani, pentru purificarea spatiului in zona banilor si pentru afaceri profitabile. 

Lumanare cu gel transparent si boabe de cafea


Lumanare cu gel transparent si boabe de cafea, parfumata - un remediu deosebit de protectie, intarirea aurei si eliminarea vampirismului energetic.
Ofera atentie, concentrare, sentimentul sacralitatii, clarviziune, sprijin spiritual, iluminare, meditatie, intelepciune, umilinta. Contracareaza oboseala nervoasa si mentala, lipsa de incredere in propriile forte, insatisfactia, vina. 

Lumanare cu gel transparent si scoici marine - albastra


Lumanare cu gel transparent si scoici marine, parfumata - un remediu deosebit pentru a pastra o relatie la distanta sau cu un barbat casatorit.

Inaltime pahar: aprox. 8 cm
Diametru pahar: aprox. 6 cm 

Set Feng Shui de culoare verde pentru noroc la examene


Setul contine 6 lumanari tip pastila, verzi si un suport de sticla, rotund.
Este un remediu care stimuleaza norocul la examene, teste, interviuri si probe de orice fel. 

Lumanare parfumata cu aroma antitabac


Lumanare parfumata cu aroma antitabac, cu miros persistent si puternic, intr-un pahar elegant, ideala pentru locuinta sau firma dumneavoastra.
Ajuta la desfacerea farmecelor, a vrajilor, blestemelor, protejeaza de atacuri energetice, oameni invidioºi ºi rai. Daca aveti un conflict cu cineva, trebuie sa puneti o picatura pe incheietura mâinii ºi sa repetati mantra magica de echilibrare: "Te iubesc! Iti multumesc! Iarta-ma! Imi pare rau!", pâna la stabilizarea situatiei. Un remediu ideal pentru purificarea si energizarea unui spatiu care simtiti ca este incarcat cu energii negative sau stagnante. 

Comentarii