Promotie 1+1 gratuit pe ezo-shop.ro


  Ezo-Shop.ro este unul dintre site-urile mele preferate atunci cand ma apuca "nebunia" cumparaturilor, asa ca nu puteam rata una dintre promotiile lor permanente:  1 plus 1 gratuit (pe Ezo-Shop.ro).
   Urmatoarele produse sunt acelea care mi-au placut cel mai mult si pe care le recomand cu caldura:

Pandantiv din agat cu onix pe siret negru din piele


Pandantiv din agat cu onix pe siret negru din piele, cu inchizatoare din metal - un remediu si un accesoriu minunat, care vindeca multe boli. Echilibreaza aura si chakrele.

Pandantiv din agat in forma de fluture

 

In antichitate se credea ca agatul fortifica organele sexuale, elimina durerile, trateaza epilepsia si insomnia. Ajuta la ameliorarea problemelor sentimentale si indeparteaza energiile malefice. 
Agatul este "piatra echilibrului", are puterea de a armoniza energiile Yin si Yang, favorizeaza acceptarea de sine si atrage incredere in propria persoana. Totodata agatul imbogateste functiile mentale, deoarece ele cresc concentrarea si sensibilitatea.

Colier din piatra soarelui


Inca din antichitate se credea ca piatra soarelui este o piatra foarte buna pentru meditatie. Se spune ajuta la intarirea inimii si este folosita pentru tratarea bolilor genitale si ale gatului. Energizeaza si ajuta la eliminarea infectiilor si a balonarilor. Imbunatateste gandirea si ascute inteligenta. Se mai spune ca atrage buna dispozitie si tendinta de expansiune. De asemenea in antichitate se credea ca acest cristal purifica fiinta de pornirile si gandurile degradante. Grecii credeau ca piatra soarelui este foarte utila acelor persoane care sunt nesigure in actiunii, care oscileaza, persoanelor aflate intr-o continua cautarea a sinelui propriu. Piatra insufla calm, seninatate si armonie. 

Talismanele succesului - 32 carti


Un set de carti de divinatie deosebit, foarte usor de utilizat, cu ajutorul caruia puteti stabili intr-un mod simplu si eficient care sunt cele mai bune cai, metode sau zile de a rezolva o anumita problema.
Fiecare carte de Tarot poate fi purtata cu dumneavoastra ca un talisman, pentru a rezolva o anumita problema in acea zi. 

Cristalele celor sapte chakre


Doriti sa aflati cum pot fi folosite pietrele colorate in autoeducare si in vindecare? Aceasta carte este o introducere in universul colorat al cristalelor si ofera informatii despre calitatile principalelor pietre, aratand cum pot fi ele folosite in meditatie sau prin purtarea de bijuterii.

Sper ca va sunt de folos recomandarile mele, va invit sa vizitati site-ul,  intotdeauna sa alegeti produsul sau produsele care va plac cel mai mult, deoarece ele rezoneaza cel mai bine cu voi, dar niciodata sa nu va transformati casa intr-un altar "feng-shui" sau de alta natura.
Nu uitati! Aceste remedii ajuta, dar fauritorii propriului destin suntem fiecare dintre noi. 

Comentarii