Apiland.ro- furnizorul tau de produse apicole


   
Consumul de dulce in exces este unul dintre defectele pe care le am si pe care mi le asum. Din fericire, organismul meu inca rezista si nu ma lupt cu kilogramele in plus. Slava Cerului pentru asta!
Dar, spre rusinea mea, nu este zi in care sa nu cumpar "ceva dulce", dulce insemand extrem de dulce, iar cand vorbim despre "ceva" ne referim la o ciocolata consumata in totalitate intr-o zi, cateva prajituri sau 200-300 grame de bomboane, ceea ce, ca sa fim seriosi, nu este nici bine si devine costisitor la un moment dat! Asa ca m-am hotarat sa iau masuri!
Prima dintre ele ar fi inlocuirea produselor amintite mai sus cu eltele cat de cat naturale, urmand apoi reducerea treptata a consumului pana la o limita normala.
Ceea ce este bine, zic eu, este faptul ca sunt constienta ca depasesc cu mult catitatea zilnica admisa.
   Asa ca am inceput sa caut informatii despre problema in cauza, pe diverse site-uri, diverse forumuri si ma simteam oarecum ca in filmele alea americane in care se intalnesc "niste unii" si povestesc cum au ajuns dependenti de "niste chestii". "Chestii" de care trebuia sa scap si eu logic, ca altfel de ce ma mai apucam de treaba?!
  Asa ca prin cautarile mele, am descoprit un site Apiland.ro, care cica s-ar ocupa cu comerializarea de chestii dulci, adica miere si alte produse apicole.
Domniile lor se descriu astfel:
 "  Povestea a inceput in anul 1995 cand, fondatorul firmei, dl.Ovidiu Bodea a comercializat polenul catorva apicultori la magazine si persoane fizice.
Comertul cu polen uscat s-a extins pana cand, in anul 2002, cu sprijinul d-lui Stefan Stangaciu, doctor in Apifitoterapie a inceput o colaborare externa cu CC Pollen din SUA, colaborare care a dus la exportul a 21 T de polen romanesc  pe piata americana.
apiland.ro
Anul 2005 a marcat un punct de importanta deosebita in cristalizarea directiei firmei: inceputul colaborarii cu Pollenergie SAS Franta, prin dl.Patrice Percie du Sert, avand ca obiect  Polenul Crud de Salcie. In acel moment, conceptul de Polen Crud era complet necunoscut in Romania – singura metoda de conservare a polenului fiind uscarea. Din acest motiv au trebuit demarate actiuni pe 2 componente: cea psihologica – convingerea apicultorilor romani de potentialul de dezvoltare a acestui segment de piata – Polenul Crud Monofloral – si o componenta financiara – investitia initiala in spatiile de depozitare (lazi frigorifice) si mijloacele de ambalare (cutii, pungi) fiind suportata integral de catre Apiland. Astfel, 2005 a constituit anul de debut al productiei de Polen Crud in Romania, moment care a mai insemnat si activarea – pe langa zona traditionala Salaj - a doua zone mari de productie: Arad si Timis.
Dezvoltarea acestor zone a creeat noi oportunitati de colaborare pe piata europeana, anii 2005 si 2006 insemnand – din acest punct de vedere – un alt succes: Polenul crud monofloral plecand spre Franta la Pollenergie SAS; Polenul crud pentru bondari spre Belgia la Biobest, spre Italia la Agriappi, spre Franta la Botop SAS; Polenul uscat spre Anglia la Tree Harvest LTD, spre Olanda la Imkerij de Traay.
In anul 2008, dl.Ovidiu Bodea demareaza o alta actiune de pionierat: aducerea pe piata romaneasca a Produselor Apicole in stare cruda prin intrarea in retail a Laptisorului de Matca Pur-Crud.
Deoarece magazinele din Roamania nu dispuneau de spatii de pastrare la frig, dotarea lor cu frigidere – in sistem comodat (folosinta gratuita) – a insemnat un nou efort financiar si logistic al Apiland, materializat in peste 350 de frigidere si o munca sustinuta de promovare a produsului.
Anii urmatori au adus, aproape fiecare, cate un suflu nou in activiatatea firmei:
Anul 2009 a adus in oferta Apiland – Pastura, painea albinelor.
Anul 2011 – Propolisul purificat (continut de ceara sub 2%)
Anul 2012 – Polenul crud cu 7 specialitati monoflore si polenul crud poliflor (legat de inca o investitie majora in dotarea magazinelor partenere cu peste 200 de congelatoare) si Mierea de Manuka cu MGO variat.
Anul 2013 – sapunurile cu miere si arome naturale; Pasta de dinti cu Miere de Manuka si propolis si produsele cosmetice pe baza de Miere de Manuka
Apiland a dezvoltat pe piata europeana un nou brand: „Albina fericita” care, in Franta este „L’abeille heureuse.fr”, iar in Italia este L’appe felice.it”"

   Insa ceea ce pe mine m-a atras, la o prima vedere, a fost faptul ca sunt singura firma din Romania autorizata de ANSVSA pentru achizitii, depozitare, ambalare si vanzare Laptisor de Matca Pur, Polen Crud si Pastura. Mi-a placut si faptul ca au Certificare Ecologica, sunt unicii furnizori de Miere de Manuka cu MGO, de fiole cu Laptisor de Matca si  Polen din tara noastra.
  • Lăptişor de matcă PUR ECO-indicat pentru: imunitate scăzută, epuizare fizică și psihică, probleme de memorie, insomnii, stres, tulburări de menstruaţie sau menopauză, hipertensiune, colesterol mărit, afecțiuni endocrine și ale ficatului. Întârzie procesul îmbătrânirii. Este excelent în tratamentele cosmetice atât pentru ten, cât şi pentru păr.
  • Tonice apicole: tonicul apicultorului si tonicul regal apicultorului- indicate pentru intarirea sistemului imunitar, stimularii activitaii cerebrale si eliminarii insomniei si oboselii.
  • Polenuri Apicole CRUDE- care pot fi folosite pentru ameliorarea diverselor afectiuni si includem aici:

Polen CRUD Flori de Munte

   Acum ca v-am prezentat in mare produsele, trebuie sa va spun cate ceva despre termenii si conditiile de livrare daca vreti sa cumparati ceva de la ei:
-ofera livrare gratuita pentru cumparaturi mai mari de 200 de lei;
-peodusele sunt livrate intre 2-4 zile lucratoare oriunde in tara de luni pana joi;
-puteti plati ramburs sau cu cardul;
- si intotdeauna veti gasi promotii la ei pe site.

Daca v-am facut curiosi, ii puteti vizita aici:


apiland.ro

Comentarii