Scapati de oboseala si stres cu ajutorul muzicii!

  Muzica face parte din viata noastra de zi cu zi, indiferent de genul pe care il preferati melodia preferata dupa o zi stresanta la serviciu " va da aripi'.
  Personal, prefer muzica rock, pentru a ma relaxa, mai exact genul pop-rock, dar ascult cu mare placere si genul latino sau oriental.
  Daca vreau sa ma relaxez aleg urmatoarea melodie:
Dar, trebuie sa recunoastem ca sunt momente in care parca avem nevoie de mai mult decat melodiile preferate pentru a iesii din starea in care ne aflam. Si, trebuie sa fim constienti ca avem cu totii momente " nasoale", ca sa ma exprim mai putin academic; atunci este indicat sa ne folosim de niste acorduri mai speciale pe care le gasiti pe YOU TUBE, la o simpla cautare " muzica de relaxare" se vor genera o multitudine de rezultate, ca de exemplu:  
SAU
va puteti comanda aici C.D.-uri cu astfel de muzica.

Muzica de relaxare si meditatie - For Your Relaxation


Muzica de relaxare si meditatie - For Your Relaxation, cu ajutorul acestei compilatii veti descoperi echilibrul si armonia, veti calma intregul corp si veti elimina stresul si tensiunea. 
Contine 7 melodii - aproximativ 62 minute de liniste doar pentru dumneavoastra.


Muzica de relaxare si meditatie


Acest CD va ofera spre ascultare minunate piese de relaxare si meditatie. Invatati sa atrageti armonia, pacea si linistea in viata dumneavoastra si a copilului cu ajutorul muzicii.

Pretul acestor C.D.-uri  si a altora asemenea pe care le gasiti pe site-ul www.talismane-amulete.com , variaza intre 35- 59 lei.
Perioada aceasta beneficiati si de o reducere de 30%din pretul afisat al produselor din partea lor!


Comentarii