Magnetul de frigider - cel mai ieftin si simplu mod de a te bucura de beneficiile artei feng-shui

 
Va povesteam si cu alte ocazii, ca sunt foarte atrasa de tot ce tine de vechi, antichitate, tot ce are o istorie in spate, asa cum va spuneam ca ador arta feng-shui. Acum nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante, nici nu este recomandat, pentru a va bucura de beneficiile acesteia, puteti face asta cu ajutorul banalului magnet de frigider, fiecare roman are in casa un frigider si cu siguranta magnetul este nelispsit.
  Nu va recomand sa chinuiti saracul aparat frigorific cu 100 de astfel de magneti, din doua motive:
  • motivul estetic- arata oribil din puncul meu de vedere alaturarea pe suprafata bietului obiect a grupuri si grupulete de magneti. Eu compar asta cu o femeie care isi pune la gat 3-4 coliere, ca sa arate ca are. De cele mai multe ori mult nu inseamna si bun.
  • indiferent de numarul de magneti efectul este similar- daca imbraci frigiderul sau orice obiect metalic cu pretioasele obiecte, nu vei obtine un ajutor suplimentar de la Divinitate fata de altii care au de exemplu doar un astfel de produs.
V-am spus, in nenumarate randuri, ca detest orice forma de vulgaritate, de iesire in evidenta cu orice pret, simplitatea si bunul-gust au fost si vor ramane la mare pret in orice societate si clasa sociala, indiferent de pozitia de care vorbim.
Magnetii de frigider pe care vi recomand ii puteti gasii aici: http://www.feng.shui.ro/, domniile lor au preturi rezonabile si produse de calitate.
Cei care mie mi-au placut in mod deosebit sunt acestia:

Magnet Feng Shui cu monede legate cu fir rosu


Acest magnet poate fi atasat de orice suprafata metalica (frigider, calorifer, auto etc.) pentru a stabiliza energiile. 
Un remediu deosebit, care atrage castigurile materiale din surse neasteptate. 

Magnet de frigider cu Ochiul lui Horus


Amplasati acest remediu pe frigider, pe biroul dvs. sau pe orice suprafata metalica pentru a va asigura protectia de deochi, farmece, vrai si dusmani. 

Magnet Feng Shui cu Nodul Mistic


Nodul Mistic este unul dintre cele mai benefice simboluri, atragand sansele favorabile, indepartand energia negativa si facand ca lucrurile sa evolueze lin, fara obstacole. 

Comentarii