Esantioanele aliatii de nadejde cand ne dorim un produs cosmetic


Pe piata apar noi tehnologii zilnic, suntem invadati de produse, incat alegerea devine din ce in ce mai grea, deci ce facem cand ne dorim un parfum sau un produs cosmetic pe care nu l-am incercat anterior?
  Raspunsul este simplu, apelam la esantioane. Spre norocul nostru, companiile care vand produse de infrumusetare, au inteles importanta pe care o are testarea efectiva a produsului si ne oferea exact ceea ce ne dorim: sa incercam produsul pe pielea noastra  pentru ca sunt constienti ca  daca ne place, vom trece cu siguranta la achizitionarea lui.
De unde le procuram:
  • din magazinele fizice, gen Sephora- chiar daca comertul online a luat avant in ultimii ani, experienta pe care o ai aunci cand poti simtii, mirosii, produsul pe care ti-l doresti ramane unica.
  • din farmacii- producatorii de dermatocosmetice ofera kituri travel sau esantioane farmaciilor in vederea testarii de catre clienti. Urmariti campaniile nationale ale Vichy, de exemplu, eui fac asta destul de des.
  • de la reprezentanti- ma refer aici in speta la Avon si Oriflame care au esantioane din aproape toate produsele lor. Daca va doriti un produs tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cereti o mostra reprezentantului. Mostrele de rujuri pot fi folosite de mai multe ori. Mie, dupa cum stiti deja imi plac foarte mult produsele celor de la Avon, pacat la blogosfera de beauty nu le prezinta la adevarata lor valoare.
  • din magazinele online- magazinele online sa intrec in a oferi mostre sau variante travel ale produselor pe care le comercializeaza.
Indiferent de varianta pe care o alegeti, nu uitati sa va luati mai multe esantioane ale aceluiasi produs pentru a va face o parere, sa evitati produsele cosmetice care au drept prime ingrediente alcoolul si sa cumparati intotdeauna putin si bun. Spor la testat!

Comentarii